آرونو /آذربایجان شرقی دبیر بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایش آیینی و سنتی از تبریز به عنوان دروازه تمدنی ایران در طول تاریخ یاد کرد.
احمد جولایی در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار کرد: تبریز همواره شهر اولینها بوده و این روند همچنان ادامه دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه در بیست و یکمین دوره برگزاری جشنواره بینالمللی نمایش آیینی و سنتی سعی بر غیرمتمرکز بوده این جشنواره داشتهایم تبریز نیز یکی از استانهای میزبان این جشنواره خواهد بود.
جولایی تشریح کرد: این جشنواره در ۱۰ بخش برگزار خواهد شد و در این جشنواره تا حد امکان تلاش میکنیم به پرسشهایی نظیر آینده آیین و سنت و چگونگی زیست آنها در کنار تکنولوژی پاسخ داده شود.
وی افزود: نمایشگاه جنبی مرتبط با فعالیتهای وابسته به هنرهای نمایشی، همچون ساخت جنگافزارهای تعزیه (ساختن نیزه، کلاهخود و …) از دیگر بخشهایی است که برپا میشود.
وی بیان کرد: سمینارهای بینالمللی با حضور پژوهشگران داخلی و خارجی با محوریت ویژگیهای نمایش آیینی و سنتی در کشورهای مختلف و تطبیق آیینهای یک کشور با کشوری دیگر صورت خواهد گرفت و آثار ارائه شده چاپ خواهد شد.
جولایی درباره بخش نمایشنامهنویسی این رویداد، گفت: این جشنواره در کل رقابتی نیست اما بخش نمایشنامهنویسی از معدود بخشهای رقابتی جشنواره به شمار میآید که در سطح اول، دوم و سوم رتبهبندی خواهد شد.
وی افزود: تاکنون هنرمندان با ارسال صدها اثر در بخشها و محورهای مختلف بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی شرکت کردهاند.
در این دیدار مسائلی پیرامون برگزاری این رویداد فرهنگی هنری در استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش آرونو به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایش آیینی و سنتی به دبیری دکتر احمد جولایی در پاییز سال جاری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام