بازارچه دائمی فروش تولیدات خانگی؛ خواسته بانوان کوچصفهانی

|

فهرست مطالب

آرونو /گیلان یک بانوی کارآفرین با بیان اینکه وقتی بانوان به لحاظ اقتصادی، توانمند شوند تاثیر بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف می‌توانند داشته باشند، گفت: راه‌اندازی بازارچه دائمی برای فروش محصولات تولیدی در مشاغل خانگی خواسته بانوان کوچصفهانی است.

سیده صغری حسینی در گفت‌وگو با آرونو اظهار کرد: سال ۸۳ زمانی که ۴۴ سالم بود، زندگی را از صفر شروع کردم زیرا با داشتن ۵ فرزند همسرم را از دست دادم و در همان سال خانه ۳ واحدی‌ام در بارش برف سنگین به علت اتصالی برق سوخت و با خاک یکسان شد.

وی با بیان اینکه این‌ اتفافات باعث نشد ایست کنم و ادامه ندهم بلکه برای من تجربه شد و با توکل بر خدا ایستادم، افزود: در حال حاضر یک خانه ۲۷۰ متری دارم که حدودا دو سال پس از بازسازی، به مدت ۱۰ سال خوابگاه دانشجویی بود بعد از آن تبدیل به پایگاهی برای فعالیت‌های بسیج شد و  برای رفاه حال مادرانی که با کودکان خود به پایگاه می آمدند تبدیل به مهد کودک کردیم و در اختیار پایگاه خودمان قرار دادم.

وی افزود: پس از آن نیز منزل شخصی خودم را برای هیئت و کارهای خیر توسعه دادیم و در اختیار فعالیت های جهادی قرار دادم و آموزش رشته های مهارتی مختلف را با اولویت توانمندسازی بانوان آغاز کردم.

حسینی با بیان اینکه از سال ۹۴ ارائه آموزش‌های صنایع دستی و کشاورزی را برای بانوان و آقایان در پایگاه بسیج و محل هیئت خودمان در کوچصفهان  آغاز کردیم، تصریح کرد: برای رشته‌های کشاورزی، مهندسین مربوطه را از مرکز فنی و حرفه‌ای جهاد کشاورزی امام خمینی (ره) و برای آموزش‌های صنایع دستی از فنی و حرفه‌ای زینبیه رشت اساتید و مربیان را دعوت کردیم.

وی با بیان اینکه از آن سال تاکنون نزدیک به ۲۵ نفر برای خودشان کشت و کار گلخانه‌ای در مساحت‌های کوچک و بزرگ راه اندازی کردند، گفت: در کنار آموزش‌ها اگر می توانستیم تسهیلات نیز در اختیار مهارت آموزان قرار دهیم قطعاً تعداد بیشتری می‌توانستند فعالیت‌های خود را توسعه دهند.

این بانوی کارآفرین با بیان اینکه خودم در زمینه خیاطی بدون الگو به بانوان علاقه‌مند آموزش می‌دهم، گفت: در اوایل شیوع کرونا که ماسک کم بود با همکاری افرادی که آموزش دادم بیش از ۲۲ هزار ماسک دوختیم و توزیع کردیم.

وی با اشاره به اینکه با حمایت بسیج سازندگی گفت: با دریافت تسهیلات توانستم تعدادی چرخ خیاطی تهیه کنم و در حال حاضر کارگاه خیاطی پوشاک دارم و ۱۰ نفر به صورت‌ مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند.

حسینی با بیان اینکه در حال حاضر افرادی که به آنها خیاطی یاد دادم و توانستند پشت چرخ بنشینند تعداد قابل توجهی هستند، تاکید کرد: اگر بتوانیم بازار کار و فروش محصولات برای آنها ایجاد کنیم علاوه بر کسب درآمد شخصی، می توان بخشی از درآمدها را برای نیازمندان کنار بگذاریم.

وی افزود:  تعداد قابل توجهی از نیازمندانی که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند را در سطح شهرستان شناسایی و ماهانه مبلغ قابل توجهی برای حمایت از آنها اختصاص داده می‌شود همچنین در کمک‌های موردی از جمله تهیه جهیزیه برای بانوان و کمک هزینه آغاز زندگی مشترک برای آقایان پرداخت می کنیم البته ما در برداشتن این قدم‌ها تنها نیستیم و خیرین در کنار ما همکاری دارند.

این بانوی کارآفرین گفت: همیشه نظرم این است وقتی بانوان به لحاظ اقتصادی، توانمند شوند تاثیر به سزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف می‌توانند داشته باشند.

حسینی در ادامه تاکید کرد: یک گروه آشپزی توسط بانوان هنرمند و کدبانوی کوچصفهان داریم که در مناسبت‌های مختلف از جمله ایام مذهبی برای مساجد و هیئت‌ها طبخ غذا داریم و امسال برای دومین سال متوالی در موکب منتظران ظهور در عمود ۱۳۸۵ کربلا طبخ غذا می کنند.

وی با بیان اینکه ۳ صندوق قرض الحسنه در کوچصفهان راه‌اندازی کردیم، افزود: ماهانه از ۳ تا ۵ تومان به کمک صندوق کارآفرینی که بسیج سازندگی برای متقاضیان با اولویت بانوان نیازمند و سرپرست خانوار جهت راه اندازی مشاغل خانگی وام تهیه می کنیم تا بانوان بتوانند برای خودشان کسب درآمد داشته باشند.

حسینی در پایان تاکید کرد: انتظاری که از مسئولان داریم کمک در اعطای تسهیلات برای راه‌اندازی یک بازارچه دائمی برای فروش محصولات و صنایع دستی در حوزه مشاغل خانگی است زیرا می توان زمینه فعالیت و کسب درآمد بیشتر را برای شاغلان در این زمینه فراهم کرد.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *