چرا سربازان شوروی در افغانستان گلولههای جنگی را میجوشاندند؟
سربازان شوروی در افغانستان به دلیل کمبود غذا و فساد موجود در ارتش، گلولههای جنگی را میجوشاندند و به بازرگانان افغان میفروختند.
دلایل این کار:
کمبود غذا: جیره غذایی سربازان شوروی کیفیت پایینی داشت و بسیاری از آنها از گرسنگی رنج میبردند. آنها برای تهیه غذای مورد نیاز خود به بازارهای محلی افغانها روی میآوردند.
فساد: برخی از افسران فاسد ارتش شوروی، تجهیزات و مهمات را به بازرگانان افغان میفروختند.
تقاضا برای گلولهها: مجاهدان افغان به دنبال سلاح و مهمات بودند و حاضر بودند در ازای آن، غذا و دیگر اقلام مورد نیاز سربازان شوروی را به آنها بدهند.
جوشاندن گلولهها:
سربازان شوروی برای غیرقابل استفاده کردن گلولهها قبل از فروش آنها به بازرگانان افغان، آنها را میجوشاندند. جوشاندن گلولهها باعث میشد که باروت داخل آنها خراب شود و دیگر شلیک نشوند.
عواقب:
این عمل سربازان شوروی عواقب ناگوار متعددی داشت:
تضعیف ارتش شوروی: فروش مهمات به دشمن، ارتش شوروی را در جنگ افغانستان تضعیف میکرد.
افزایش خطر برای سربازان: مجاهدان افغان با استفاده از گلولههای خریداری شده از سربازان شوروی، به آنها حمله میکردند.
کشته شدن سربازان: در برخی موارد، گلولههای جوشانده شده به طور کامل خنثی نمیشدند و در هنگام شلیک منفجر میشدند و به سربازان شوروی آسیب میرساندند.
نتیجه:
جوشاندن گلولههای جنگی توسط سربازان شوروی در افغانستان، نشاندهنده شرایط دشوار و طاقتفرسای جنگ و فساد موجود در ارتش شوروی بود. این عمل عواقب ناگوار متعددی برای سربازان شوروی و ارتش آنها داشت.