رنگ دسته چاقوها کاربرد متفاوتی دارد

|

رنگ دسته چاقوها کاربرد متفاوتی دارد

فهرست مطالب

رنگ دسته چاقوها کاربرد متفاوتی دارد

کدگذاری رنگ دسته های چاقو

در بخش غذا و پذیرایی، دسته چاقوها اغلب باید دارای کدهای رنگی باشند. یکی از شایع ترین علل بیماری های مرتبط با غذا (مسمومیت غذایی) عاملی به نام آلودگی متقاطع یا انتقال باکتری های مضر از یک محصول غذایی به محصول دیگر از طریق ابزار، تجهیزات یا دست های آلوده میباشد،

که کدگزاری دسته های چاقو بوسیله رنگ های مختلف تا حدودی کاربران را در جلوگیری از انتقال باکتری ها کمک میکند. همچنین رنگ های مختلف دسته های چاقو نشان دهنده کاربردهای مختلف آنها نیز است.

بعنوان مثال:

دسته چاقو قرمز: گوشت خام

دسته چاقو آبی: ماهی

دسته چاقو زرد: طیور

دسته چاقو سبز: سبزیجات

دسته چاقو قهوه ای: گوشت آب‌پز یا تفت داده شده

دسته چاقو سفید: پنیر و لبنیات

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *