تعجب نکنید؛ تولید پیازی که اشک را درنمی‌آورد

|

تعجب نکنید؛ تولید پیازی که اشک را درنمی‌آورد

فهرست مطالب

تعجب نکنید؛ تولید پیازی که اشک را درنمی‌آورد

 

محققان، پیازی تولید کرده‌اند که محتوای مواد شیمیایی دردسرساز آنها کم است و اینکه این نوع مواد شیمیایی پس از برداشت پیازها، کمتر هم می‌شود تا جایی‌که در آینده این پیازها که نام «هپی چاپ؛ Happy Chop» روی آنها گذاشته شده است، هیچ اشکی را درنمی‌آورند.

این پیازی که در نوع خود انقلابی است، پس از چندین دهه آزمون‌ و خطا تولید شده است و به‌زودی راه خود را ابتدا به بازارهای استرالیا، سپس دنیا باز خواهد کرد.

قیمت این پیاز در استرالیا در هر ۵۰۰ گرم، ۲دلار و ۵۰ سنت خواهد بود.

 

پیاز یک سبزی بسیار مفید است که در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. اما یکی از مشکلاتی که هنگام استفاده از پیاز وجود دارد، این است که می‌تواند اشک را در چشمان شما جاری کند. این به این دلیل است که پیاز حاوی یک ماده شیمیایی به نام سولفوروفان است که وقتی پیاز خرد می‌شود، آزاد می‌شود. سولفوروفان با ترکیب با آب چشمان شما، یک گاز تحریک کننده ایجاد می‌کند که باعث اشک می‌شود.

 

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *