به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، پیروی از رژیم غذایی سالم نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان دارد، در حالی که محصولات لبنی اغلب به عنوان منبع اصلی کلسیم شناخته میشوند، بعضی از میوهها به میزان قابلتوجهی سرشار از کلسیم هستند و میتوانند به بهبود استحکام استخوان کمک میکنند، در ادامه به معرفی و بررسی میوههایی میپردازیم که به بهبود سلامت استخوان کمک میکند:
پرتقال
پرتقال نهتنها سرشار از ویتامین C است، بلکه حاوی مقدار زیادی کلسیم است که آن را به انتخاب عالی برای تقویت سلامت استخوان تبدیل کرده است، هر ۱۰۰ گرم پرتقال حاوی حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیگرم کلسیم است، علاوه بر این پرتقال حاوی آنتیاکسیدان و فیبر است که به بهبود سلامت عمومی افراد کمک میکند، مصرف منظم پرتقال موجب بهبود تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر ابتلاء به پوکی استخوان میشود.
انجیر خشک
انجیر خشک منبع عالی کلسیم است، بهطوری که هر ۱۰۰ گرم از آن حاوی ۱۶۰ میلیگرم کلسیم است؛ این میانوعده خوشمزه به تقویت استخوانها و دندانها کمک میکند.
کیوی
کیوی سرشار از ویتامین C است، همچنین در هر ۱۰۰ گرم از این میوه حدود ۳۴ میلیگرم کلسیم وجود دارد که به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند؛ نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که کلسیم و ویتامین K موجود در کیوی نقش مهمی در حمایت از تراکم استخوان دارد.
لیموترش
هر ۱۰۰ گرم لیموترش حاوی حدود ۳۳ میلیگرم کلسیم است، همچنین سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانهایی است که از سلامت کلی حمایت میکنند؛ نتایج پژوهشهای انجامشده حاکی از این است که مصرف مرکبات همچون لیموترش میتواند به حفظ تراکم استخوان و کاهش خطر شکستگی کمک کند.