از تحقق خودکفایی تولید گندم تا افتتاح ۳۱۶۴ پروژه بهداشتی در دولت شهید جمهور

|

فهرست مطالب

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت اظهار کرد: در دولت شهید آیت‌الله رئیسی اقدامات بزرگ و ماندگاری در حوزه سلامت انجام شد و در دولت شهید جمهور، بهداشت و پیشگیری را اساس کار خود قرار دادیم.

وی با اشاره به افتتاح ۳۱۶۴ پروژه بهداشتی از خانه‌های بهداشت، مراکز جامع سلامت و پایگاه مراقبان سلامت در مرزها در این دولت افزود: از مجموع این تعداد ۷۰ درصد آن یعنی حدود ۶۳۰ هزار متر مربع در مناطق محروم و حدود ۳۰ درصد آن در سایر مناطق بوده است، بنابراین اولویت ما مناطق محروم بوده است.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه برای توسعه شبکه بهداشتی، طرح سلامت خانواده را اجرایی کردیم، گفت: معتقدیم اگر سلامت خانواده ارتقا بخشیده شود سلامت جامعه نیز ارتقا می‌یابد، بنابراین برای هر ایرانی پرونده سلامت و مراقب سلامت ایجاد کردیم و به ۴۰۰ هزار نفر به صورت داوطلبانه آموزش دادیم.

عین‌اللهی تاکید کرد: طرح پویش ملی سلامت برای غربالگری بیماری‌های دیابت و پرفشاری خون در دی برگزار شد و حدود ۴۶ میلیون نفر در کشور در این پویش شرکت کردند.

وی گفت: دولت شهید جمهور ۹۹ خدمت رایگان را برای مادران باردار با هدف ترویج سبک زندگی سالم، باروری سالم، فرزندآوری به‌موقع و جوانی جمعیت ارائه داده است.

وزیر بهداشت بیان کرد: خانواده الگویی موفق در حفظ و ارتقای سلامت جامعه با محور زنان معرفی شد، چراکه مادران بیشترین نقش را در حفظ و مراقبت از سلامت خانواده‌ها ایفا می‌کنند.

عین‌اللهی با بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در دولت سیزدهم افزایش یافت، تصریح کرد: ۱۷ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که معادل ۱۵ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور است.

وی افزود: با تلاش دانشمندان جوان و تولید واکسن، شش نوع واکسن تولید شده است و در دوران شیوع ویروس کرونا، روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار دز واکسن و بیش از هشت میلیون دز واکسن کرونا در هفته تزریق شد که به نوعی ثبت یک رکورد محسوب می‌شود.

وزیر بهداشت گفت: حدود ۳۳۰ قلم دارو که پیش از این تحت پوشش بیمه نبودند، در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفتند.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم موفق به ثبت رکورد جهانی تزریق واکسن کرونا با تزریق یک میلیون و ۶۰۰ هزار دز در روز شد که به گفته مسئولان امر این رکورد جز با کمک رسانه‌ها از طریق تشویق و ترغیب مردم ممکن نبود.

وی گفت: تا پیش از آغاز به کار دولت مردمی، حدود ۱۹ میلیون دز واکسن کرونا به ایران تعلق گرفته بود و کرونا روزانه بیش از ۷۰۰ نفر قربانی می‌گرفت و با اختصاص منابع مالی حدود ۱۶۰ میلیون دز واکسن کرونا وارد کشور شد.

برپایی بیش از ۹۰۰ اردوی جهادی از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون

برپایی بیش از ۹۰۰ اردوی جهادی از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون

سید وحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید از بیمارستان صحرایی جهادی شهدای سلامت در بخش قادرآباد اظهار کرد: هدف از برپایی بیمارستان‌های صحرایی و اردوهای جهادی را خدمت به مردم، به ویژه در مناطق کم برخوردار است.

وی افزود: از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون، سه بیمارستان صحرایی و بیش از ۹۰۰ اردوی جهادی برگزار شده که با تمهیدات صورت گرفته، در پاسداشت یاد و خاطره ۱۵ هزار شهید استان فارس و سیدالشهدای خدمت شهید آیت‌الله رئیسی، ۴۰۰ اردوی جهادی دیگر تا پایان سال برپا می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: بیمارستان صحرایی بخش قادرآباد با حضور ۲۰۰ پزشک فوق تخصص، متخصص و عمومی، همچنین نیروهای پیراپزشک و جهادی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سایر نهادها و به همت بسیج جامعه پزشکی استان، در راستای ارائه خدمات به مناطق کم برخوردار برپا شده است.

حسینی در این برنامه از بخش‌های مختلف بیمارستان صحرایی بخش قادرآباد مانند اتاق عمل سیار، اورژانس ۱۱۵، آزمایشگاه، رادیولوژی، سی تی اسکن، چشم‌پزشکی و دندان پزشکی بازدید کرد و در گفت‌وگو با پزشکان جهادی این بیمارستان، وضعیت بیماران را از لحاظ وضعیت بالینی و نوع بیماری جویا شد.

وی خاطر نشان کرد: تمامی خدمات بیمارستان صحرایی بخش قادرآباد به صورت رایگان به مردم منطقه ارائه می‌شود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *