به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دادستانی تهران، علی صالحی اظهار کرد: با ختم تحقیقات قضائی و صدور کیفرخواست برای هشت نفر از متهمان پرونده یک شبکه سازمان یافته قاچاق دارو، پرونده به دادگاه ارسال شد.
وی افزود: این پرونده پیرو درخواست مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه از دادستانی تهران درخصوص ردیابی مالی چند نفر به جهت تخلفات مالی، در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شد و در نهایت منتهی به کشف یک شبکه سازمان یافته تولید، توزیع و قاچاق داروهای غیرمجاز به صورت عمده و در سطح وسیع شد.
دادستان تهران با بیان اینکه متهمان پرونده ۱۹ نفر هستند، تصریح کرد: برای جلوگیری از اطاله دادرسی راجع به هشت نفر از آنان، پرونده پس از ختم تحقیقات مقدماتی، با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است، ضمن اینکه درخصوص چهار نفر از متهمان قرار منع تعقیب صادر شده و تحقیقات قضائی راجع به هفت نفر باقیمانده کماکان ادامه داشته و این بخش از پرونده در دادسرای تهران مفتوح است.
صالحی ادامه داد: در کیفرخواست صادره، برای چهار نفر از متهمان، به دلیل ارتکاب فعل مشارکت در قاچاق دارو و برای چهار نفر دیگر به جهت معاونت در بزه ذکر شده، تقاضای مجازات شده است.
وی گفت: متهم ردیف اول پرونده که از کارمندان دولتی بوده است، با تأسیس یک مؤسسه تجاری دارویی، ضمن سرکردگی گروه مجرمانه، به اتفاق ۱۱ شخص حقیقی اقدام به تولید، بسته بندی، توزیع و قاچاق قرصهای غیر مجاز و مخدر میکرده است.
دادستان تهران تصریح کرد: مشارالیه همچنین با فاکتورسازی با مهر و امضای جعلی در زمینه خریدهای بیمارستانی وابسته به یکی از ارکان حکومتی، اقلام دارویی خریداری شده به این شیوه مجرمانه و به نام آن بیمارستان را در بازار آزاد به فروش رسانده و منافع قابل توجهی کسب کرده است.
صالحی خاطرنشان کرد: در بازرسیهای صورت گرفته از محل اختفای داروهای تقلبی و غیرمجاز، بالغ بر ۳۹۰ هزار عدد انواع قرص داخلی و خارجی غیرمجاز و تقلبی و ۱۲۰۰ کیلوگرم انواع پودرهای اولیه تولید قرص، به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شده است.