به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، رسول لطفی اظهار کرد:باید زیرساختهای لازم برای ایجاد سامانه core banking فراهم شود و برای انجام این مهم، تمامی سامانههای متمرکز کشور مورد بررسی قرار گرفته و از طریق رویکردهای قانونی تهیه و پیادهسازی خواهد شد.
وی با تبیین و تشریح برنامههای تقویت بانکداری باز در جهت گسترش مسیر خدمات، نقشه فنی فناوری بانک مسکن، الزامات زیرساختی و نرمافزارهای لازم، ادامه داد: باید به سمتی برویم که با تحلیل رفتار داده مشتری، خدماتی برای جلب رضایت وی و افزایش منابع ارائه دهیم و به خلق ارزش از داده بپردازیم.
وی افزود: در ساختار داخلی بانک مسکن به دنبال شایستهسالاری مبتنی بر تحلیل داده هستیم و این مهم نیز با تحلیل رفتار همکاران میسر خواهد شد.
وی افزود: معاونت فناوری اطلاعات بانک با درک اهمیت آشنایی خانواده بانک با مقوله مهم هوش مصنوعی، در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی هوش مصنوعی برای فرزندان همکاران و آشنایی نسل آینده بانک مسکن با فناوریهای نوین در حال برنامه ریزی است.
به گفته وی، امکان توکنایز مسکن و بازارگاه مسکن، مصالح و ساختمان به عنوان طرحی برای جذب سرمایههای خرد صنعت ساختمان از طریق بلاکچین، جزو نوآوریهای یکی از شرکتهای زیرمجموعه بانک است.
وی همچنین به پیگیریهای مستمر معاونت فناوری در خصوص رفع مشکلات موجود در بانکداری الکترونیک بانک مسکن و ماموریتهای فناورانه این بانک شامل برنامه توسعه شعب مجازی، یکپارچهسازی با ابزارهای بانکداری هوشمند برای شخصیسازی پیشنهاد محصولات و بهبود ارتقای تجربه مشتری و افزایش امکانات بانکداری اجتماعی با هدف تغییر در موقعیت بازار اشاره کرد.
انتهای پیام/