به گزارش مجله آرونو و به نقل از روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سیدمجید پوراحمدی با تشریح جزئیات روند پیگیری، رایزنیها و تفاهمنامههای امضا شده برای معرفی اعضای صندوق اعتباری هنر برای بهرهمندی از بیمه تأمین اجتماعی، برخورداری از تسهیلات بیمهای را از راهبردهای ایجاد امنیتخاطر برای خانواده فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت عنوان کرد و گفت: بیمه با ارزش بخشیدن به هنرمند و توجه به نیازهای او در نبود امنیت شغلی میتواند نقطه اتکایی برای ادامه فعالیت وی بهخصوص در شرایط سخت باشد.
وی تصریح کرد: صندوق اعتباری هنر در این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی، تلاش کرد تا براساس برنامه سوم توسعه شرایطی به وجود آورد که با گسترش خدمات بیمهای، فضایی امن و بدون دغدغه را برای تداوم فعالیت حرفهای هنرمندان فراهم کند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: معتقدیم این مهم تا اندازهای میتواند به رفع دغدغههای قشر فرهیخته جامعه بینجامد که خود زمینهساز ایجاد انگیزش و خلق آثار هنری است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای تأسیس این صندوق تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد افراد معرفی شده به سازمان تأمین اجتماعی حدود ۴۴ هزار نفر بود، اظهار کرد: با رایزنی، پیگیری و اقدامات انجامگرفته در دولت مردمی، با ایجاد ظرفیتهای لازم برای افزایش معرفی شدگان به سازمان تأمین اجتماعی نسبت به سالهای قبل، تعداد معرفی شدگان این صندوق به بیش از ۵۴ هزار نفر افزایش یافت. به عبارتی دیگر از زمان شروع بهکار دولت سیزدهم قریب به ۱۲ هزار از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از خدمات تأمین اجتماعی برخوردار شدهاند.
پوراحمدی گفت: برای نخستینبار در اسفندماه سال جاری همزمان پنج هزار و ۱۰۵ متقاضی به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که در تاریخ صندوق بیسابقه بوده است.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر افزود: بیش از ۶۰ درصد از حق بیمه تأمین اجتماعی اعضای بیمهشده (معادل سالانه ۲۴۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱) توسط صندوق پرداخت میشود و به عبارتی دیگر صندوق ماهیانه ۴۲۴ هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان یارانه پرداخت میکند.
وی گفت: در سال ۱۴۰۱ سهم پرداختی صندوق برای هر بیمه شده با رشد ۵۷ درصدی از مبلغ ۲۷۰ هزارتومان به ۴۲۴ هزارتومان افزایش یافت و رقم قابل توجهی از بودجه دریافتی صندوق به یارانه بیمه تأمین اجتماعی اعضا اختصاص یافت.