به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان غذا و دارو، سیدحیدر محمدی با اشاره به دریافت رتبه Fully Functionality از سازمان جهانی بهداشت برای تولید واکسن از سال ۲۰۰۹ اظهار کرد: گامهای مؤثری در حوزه عدالت و تعالی نظام سلامت در حوزه غذا و دارو برداشته شده است و سال جاری ضمن تلاش برای حفظ و ارتقای ایمنی مصرفکننده، در راستای تأمین دسترسی و توزیع عادلانه خدمات به خصوص در فراهم کردن دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی دستاوردهای چشمگیری حاصل شده است.
وی افزود: افزایش سطح دسترسی مردم به داروهای مورد نیاز، ترویج تجویز و مصرف منطقی دارو و افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی، نظارت هوشمند، تأمین منابع مالی برای انبارهای استراتژیک دارو و تجهیزات در تمام دانشگاهها، تسهیل در صدور مجوزها از طریق تسهیل و تجمیع دستورالعملها از طریق سامانهها و بهطور هوشمند، نظارت بر تولید و عرضه غذا و فراوردههای بهداشتی سالم و مطلوب، ارتقای شناسهگذاری و رهگیری و ردیابی فراوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مکمل و دارو در جهت سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب، همچنین قانون برنامه ششم توسعه را از برنامههای سازمان غذا و دارو در سالهای اخیر است.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه وزارت بهداشت حکمرانی حوزه سلامت در کشور را انجام میدهد، گفت: نظارت و رگولاتوری کالاهای سلامتمحور در کشور هم بر عهده سازمان غذا و دارو است، سازمان غذا و دارو یکی از بزرگترین نهادهای نظارتی و رگولاتور با اعتبار بینالمللی است.
محمدی خاطرنشان کرد: سلامت غذا، یک از مسئولیتهای مستقیم وزارت بهداشت است و وظیفه ما نظارت بر سلامت فراوردههای غذایی و آشامیدنی است.
وی تاکید کرد: سیاستگذاری و برنامهریزی در جهت شناسایی مخاطرات، ارزیابی ریسک، تعیین راهکارهای اجرایی بهمنظور کاهش و حذف عوامل خطر و تعیین و اجرای اقدامات کنترلی و پیشگیرانه است و نتایج پایش و کنترل شاخصهای ایمنی در تمام زنجیره غذایی شامل تولید محصولات کشاورزی بهعنوان مواد اولیه و حین فرآوری، نگهداری، توزیع و در سطح عرضه بهمنظور پایش وضعیت سلامت فراوردهها انجام میشود.