به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، رسول رکنی زاده امروز _سهشنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دینگریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دینگریزی در جهان امروز به نوع حکمرانیها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده میشود.
وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته میشود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهجالبلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بیپناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکیها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانستهاند.
عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهشهای علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهشها وابسته است که از جمله این موارد میتوان به تحقیق، ایدهها و اطلاعات اشاره کرد.
رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمیخیزد که این مهارت نیز مجموعهای از دانشها است و در هر جامعهای مسئلهای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.
وی گفت: نیازمند سرمایهگذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایهگذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایهگذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزهای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.