مصرف خیار به تنظیم فشار خون کمک می‌کند

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، خیار کالری کمی دارد، اما سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. خیار حاوی ویتامین‌های C و K و پتاسیم، منیزیم و منگنز است که همه به حفظ سلامت بدن و عملکردهای مختلف آن کمک می‌کند، در ادامه به بررسی مزایای مصرف خیار می‌پردازیم:

سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها

خیار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند فلاونوئیدها، تانن‌ها و لیگنان‌ها است که به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد مضر و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند، آنتی‌اکسیدان‌ها نقش مهمی در محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب، کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن همچون بیماری قلبی، سرطان و دیابت دارد.

کمک به کاهش وزن

از آنجا که خیار کالری کمی دارد، می‌تواند در برنامه کاهش وزن نقش مهمی داشته باشد، به‌طوری که جایگزین مواد غذایی شیرین و پرکالری می‏‌شود؛ فیبر موجود در خیار موجب‬ می‌‏شود برای مدت طولانی‌تری احساس سیری داشته باشید.

بهبود فرایند هضم غذا

آب و فیبر بالای موجود در خیار برای سلامت دستگاه گوارش مفید است، مصرف این میوه مانع بروز یبوست می‏‌شود، حرکات روده را منظم می‌کند و از عملکرد کلی دستگاه گوارش حمایت می‌کند، همچنین خیار حاوی ترکیبات خاصی است که به تسکین دستگاه گوارش و کاهش التهاب کمک می‌کند و علائم اختلالات گوارشی همچون نفخ و سوءهاضمه را کاهش می‌دهد.

سم‌زدایی بدن

مصرف خیار به پاک‌سازی بدن و دفع سموم کمک می‌کند، هیدراته ماندن بدن با مصرف خیار به کبد و کلیه‌ها برای دفع سموم و مواد زائد بدن کمک قابل‌توجهی می‌کند.

تنظیم فشار خون

پتاسیم موجود در خیار نقش مهمی در تنظیم فشار خون دارد، ترکیبات خاص دیگر موجود در این میوه مانند کوکوربیتاسین ممکن است اثر کاهش فشار خون داشته باشد.

خواص ضدالتهابی

خیار حاوی ترکیباتی با خواص ضدالتهابی است که ممکن است به کاهش التهاب بدن و کاهش علائم بیماری‌های التهابی همچون آرتریت، آسم و بیماری‌های خودایمنی کمک کند، مصرف خیار به‌طور منظم ممکن است به کاهش التهاب کلی کمک کند و از سلامت مفاصل حمایت کند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *