کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی با مصرف زردچوبه

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، هزاران سال است که از زردچوبه به عنوان یک درمان گیاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد، زردچوبه فواید بالقوه‌ای برای محافظت از کبد، تقویت ایمنی و کاهش آرتروز دارد، بنابراین با اضافه کردن زردچوبه به رژیم غذایی می‌توان سلامتی را تا حد زیادی بهبود بخشید، در ادامه به مزایای مصرف زردچوبه می‌پردازیم:

کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است و به رقیق شدن خون، کاهش کلسترول خون و جلوگیری از باریک شدن شریان‌ها کمک می‌کند، بنابراین خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد.

پیشگیری از بروز سرطان

کورکومین که ماده اصلی گیاه زردچوبه است، خطر آسیب سلولی و سرطان را کاهش می‌دهد، زیرا یک آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب است؛ علاوه بر این، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین دارای اثرات ضد توموری است که از تشکیل تومورها و گسترش سلول‌های خطرناک جلوگیری می‌کند.

کاهش التهاب

خواص ضدالتهابی قوی زردچوبه که بیشتر به ماده فعال زیستی کورکومین نسبت داده می‌شود، عملکرد واسطه‌های التهابی را به صورت مستقیم کنترل می‌کند و از بروز التهاب که علت اصلی بسیاری از بیماری‌ها است جلوگیری می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی

تقویت سیستم ایمنی یکی از مزایای اصلی مصرف زردچوبه است، زیرا دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است؛ از آنجا که کورکومین به خوبی جذب جریان خون نمی‌شود، مصرف آن با فلفل سیاه به جذب آن کمک می‌کند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *