«شه‌سوار» شبیه «شادروان» است؟

|

فهرست مطالب

حسین نمازی با توضیح درباره‌ شباهت‌های فیلم «شه‌سوار» با «شادروان» گفت: از یک زمانی حس کردم دیگر نمی‌توانم فیلم تلخ بسازم و تا آلان بهترین فیلم من «شه‌سوار» است،

به گزارش آرونو ، عصر شنبه ۱۴ بهمن‌ماه  نشست خبری فیلم «شه‌سوار» پس از نمایش فیلم‌ در سینمای رسانه برگزار شد و سعید عطائیان، تهیه‌کننده این فیلم ابتدا با اشاره به پیروزی تیم فوتبال ایران در مقابل ژاپن گفت: تاکنون انقدر در زندگی دعا نکرده بودم. دعا کردم که تیم ملی ببرد و نمی‌دانم اگر می‌باختند، چه اتفاقی رخ می‌داد.

او افزود: سال گذشته همین موقع‌ها با آقای نمازی جایی بودیم و ناگهان ایده‌ای به ذهنشان رسید که یک روز روی کاغذ آن را نوشتند و من هم بسیار از آن استقبال کردم.

وی درباره تاثیر فیلم «شادروان» فیلمی قبلی حسین نمازی توضیح داد: ترس‌هایی برایمان وجود داشت و هر کسی این فیلمنامه را می‌خواند، می‌گفت شبیه «شادروان» است اما حسین نمازی اصرار داشت که اینگونه نیست. الان به جرات می‌گویم که این کار در کوچه پایین «شادروان» اتفاق افتاده و در همان حال و هوا است. این سبک حسین‌ نمازی است و حتی می‌تواند سه‌گانه آن ساخته شود.

به گزارش ستاد خبری جشنواره، در ادامه حسین نمازی با تجلیل از عزت الله رمضانی‌فر (بازیگر فیلم) و دیگر عوامل گفت: من با بدبختی سینما را شروع کردم و به شدت عاشق سینما بودم‌طوری که پدر و مادرم به حال من گریه می‌کردند. سینما را به صورت خودآموز یاد گرفتم. از ساخت فیلم کوتاه شروع کردم و راه درازی آمدم، پس می‌توانم بگویم بچه سینما هستم و هیچ چیز در این دنیا برای من بااهمیت‌تر از سینما نبوده است.

نمازی ادامه داد: اکنون جای دوستانی که فیلمشان به جشنواره نرسید، پذیرفته نشد و حتی دوستانی که قهر کردند و مکدر هستند، خالی است. همه ما باید کنار هم فیلم بسازیم تا سینما سرپا بماند چراکه به هرحال جشنواره فجر نقطه مهمی در سینمای ما است. به نحوی که ۱۰ روز تمرکز کل کشور روی سینما است، درباره فیلم‌های مختلف صحبت می‌شود و ما در همین سالن‌های سینما و نقد و بررسی‌ها متوجه می‌شویم که چه باید انجام دهیم و حتی تغییراتی در فیلم اعمال کنیم.

وی با اشاره به فیلم کوتاه آپاندیس گفت: آپاندیس برای من اتفاق جذابی بود و جوایز جهانی زیادی هم دریافت کرد. به جایی رسیدم که احساس کردم دیگر نمی‌توانم فیلم تلخ بسازم. برای من اهمیتی ندارد که این فیلم شبیه شادروان است یا خیر چون هر دو فیلم اثر خود من است و این فضا را دوست دارم. چند نکته در شه‌سوار است که باعث می‌شود شما یاد شادروان بیفتید؛ مانند جغرافیا که من این جغرافیا را خیلی دوست دارم و فیلم دیگر من نیز در همین جغرافیا خواهد بود. دیگری مرگ است. سومین شباهت هم این است که هر دو فیلم در یک مراسم اتفاق می‌افتند.

نمازی درباره دلیل پرداختن به مرگ در فیلم‌هایش گفت: مساله مرگ برای من در این چند سال خیلی مهم بوده است و زیاد به مرگ فکر می‌کنم. من دنبال این هستم که رو به جلو بروم و شما باید در این رابطه قضاوت کنید. به نظر من شه‌سوار بهترین فیلم من تاکنون است.

عباس جمشیدی‌فر بازیگر این فیلم عنوان کرد: دغدغه من بود که فیلم‌ و قصه‌ای را بازی کنم که درباره فقر است. فقری که بلایی سر یک خانواده یا جامعه می‌آورد که نمی‌توان هیچگونه آن را جمع کرد. به نظر من قصه این فیلم فقری بود که همه ما می‌بینیم و در جامعه ما هم فقر فرهنگی و هم مادی وجود دارد و با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنیم.

همچنین هادی کاظمی دیگر بازیگر این فیلم بیان کرد: سعی ما در این فیلم بر خنداندن نبود ولی جاهایی از دستمان در می‌رفت. این فیلم‌ کمدی نیست و یک زندگی بود. زندگی هم شامل خنده، گریه، چالش و مسائل مختلف است.

در این نشست برخی دیگر از عوامل فیلم به توصیف تلاش‌های انجام شده در ساخت فیلم پرداختند و آرش قاسمی صداگذار این فیلم نیز با اشاره به موسیقی فیلم فردین خلعتبری یادآور شد: بابت صدای بد سالن هنگام اکران فیلم از شما عذرخواهی می‌کنم.

 در این نشست الناز حبیبی، عباس جمشیدی‌فر، هادی کاظمی، گیتی قاسمی از بازیگران فیلم و میثم مولایی (تدوینگر)، وحید زارع‌مند (طراح صحنه)، فاطمه صفری‌زاده (طراح لباس)، امید گلزاده (طراح گریم) نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *