مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران، تعدادی از برنامههای امسال سازمان متبوعش را تشریح کرد و در باب چگونگی نگاه به افراد آسیب دیده اجتماعی گفت: باید بهگونهای به آسیبهای اجتماعی نگاه شود که گویی این آسیب در خانواده خودمان اتفاق افتاده است.
به گزارش آرونو ، احمد احمدی صدر در توضیح جمله «آسیب دیده اجتماعی، خانواده ماست»، بیان کرد: باید بهگونهای به آسیبهای اجتماعی نگاه شود که گویی این آسیب در خانواده خودمان اتفاق افتاده است یا به تعریفی دیگر معتاد متجاهر، دختران فرار و … فرزندان خودمان هستند.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران تأکید کرد که باید همه مسئولان این تصور را داشته باشند که افراد آسیب دیده اجتماعی فارغ از هر مسالهای جزو خانواده ما هستند.
احمدی صدر در واکنش به این ابهام که برخی اعتقاد دارند فرد آسیب دیده اجتماعی مجرم و برخی دیگر اعتقاد دارند که بیمار هستند، گفت: اگر فرزند ما مجرم باشد، او را رها میکنیم؟ اگر این فرد بیمار باشد برای او چه میزان هزینه میکنیم؟ حاضریم که فرش زیرپای خود را بفروشیم تا اگر فقط ۱۰ یا حتی یک درصد احتمال بازگشت فرزندمان وجود داشت، او را به زندگی برگردانیم؟
وی با بیان اینکه باید نگرشمان اینگونه باشد که همه زمان، هزینه و تلاشمان در راستای حل آسیب بکارگرفته شود، تصریح کرد: درحال حاضر این نگرش در میان مدیران و مسئولان شهرداری تهران و درگیر حوزه آسیبهای اجتماعی اتفاق افتاده است. پس از تثبیت نگرش، باید تلاش برای کار صورت گیرد تا آسیب حل شود.
اجرای بیش از ۸۰ درصد مصوبات قرارگاه اجتماعی
مدیرعامل سازمان رفاه ، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران با تأکید بر تشکیل بیش از ۲۴ جلسه قرارگاه اجتماعی در همه حوزههای آسیب اجتماعی، عنوان کرد: یکی از ۱۳ شاخهای که سازمان به آن ورود پیدا کرده، معتادان متجاهر است. زنان سرپرست خانوار، متکدیان، کودکان کار، زباله گردها، بی خانمانها، فقر، معلولیت و … جزو موضوعاتی هستند که سازمان آنها را پیگیری میکند.
به گفته احمدی صدر این قرارگاه بیش از ۳۰۰ مصوبه داشته و بیش از ۸۰ درصد مصوباتش اجرا شده است و ۲۰ درصد باقی مانده نیز یا درحال اجراست یا اینکه متوقف است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد که امروزه حدود ۲ و ۲۰۰ ظرفیت جدید برای منع پذیرشیها در شهرداری تهران ایجاد شده است.
بنا براعلام سایت شهر، وی در پایان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا اطلس آسیبهای اجتماعی در شهرداری تهیه شده است یا خیر؟، گفت: اطلس آسیبهای اجتماعی تهیه شده و در کمتر از دو ماه آینده، به صورت عمومی رونمایی خواهد شد.
انتهای پیام