باند فرودگاه «دوشان تپه» حفظ خواهد شد/اختیارات کمیسیون ماده ۵ بیشتر از شورای شهر است

|

فهرست مطالب

اعضای شورای اسلامی شهر تهران نظرات خود درباره کمیسیون ماده ۵ را مطرح کردند و یکی از اعضا بر حفظ باند فرودگاه دوشان تپه تأکید کرد.

به گزارش آرونو ، میثم مظفر پس از استماع نطق پیش از دستور رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: فلسفه کار شورایی همین تضارب آراء است. لذا امروز در صحن شورا اتفاق خوبی رخ داد و آقای عباسی نظرات خوبی را از دیدگاه خود مطرح کردند و معاون شهرسازی شهرداری تهران نیز دیدگاه‌هایی را مطرح کردند. موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که بحث‌ها باید به صورت ریشه‌ای مطرح شود و در حال حاضر ما تضارب آراء در شورا کم داریم لذا به طرح چنین موضوعاتی نیازمندیم.

وی افزود: ما با دوگانه‌هایی در حکمرانی مواجه هستیم. دغدغه ما عدالت است ولی اینکه زمین‌هایی در شهر فریز شود و کاربری آن را تعیین نکنیم همانطور که برای کوره‌های آجرپزی کاربری تعیین نشد، درست نیست، در حالیکه می‌توان برای سرانه‌های شهری و حتی بارگزاری‌هایی در این محدوده تعریف کنیم.

در ادامه پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران نیز گفت: اگر نوسازی در تهران روند کندی داشته باشد آسیب جدی متوجه شهر می‌شود. روند نوسازی در شهر تهران در گذشته بر اساس تصمیماتی به گونه‌ای پیش رفت که تولید مسکن در تهران صورت نگیرد و همین امر موجب افزایش قیمت مسکن شد. بی تردید بحث نوسازی در تهران باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی ادامه داد: کمیسیون ماده ۵ یکی از هفت نفری که در آن عضو هستند شهردار تهران است و شش نفر دیگر از شهرداری نیستند و حتی رئیس شورا به عنوان ناظر در جلسات حضور دارد. لذا تصمیمات در این کمیسیون در سطح کلان کشور است. قطعا در دوشان تپه بازگشایی‌هایی که در آن محدوده صورت می‌گیرد از مطالبات مردم منطقه است، البته باید درآمدهای حاصل از این موضوع نیز مشخص شود که صرف چه مسائلی می‌شود.

در ادامه صادقی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز گفت: امروز آقای عباسی کلیاتی را در صحن شورا مطرح کردند. بی تردید طرح موضوعات باید به گونه‌ای باشد که اگر معضلی وجود دارد به صورت ریشه‌ای حل و فصل شود. طرح مسائل مهم باید ابتدا در کمیسیون‌ها انجام شود و پس از بحث و گفت‌وگو و ارائه پیشنهادات موضوع در صحن بررسی شود تا مشکلات حل شود نه اینکه یکطرفه مسئله‌ای را مطرح کنیم و نتیجه آن این شود که گره‌ای که با دست باز می‌شود را با دندان هم نتوانیم باز کنیم.

وی تاکید کرد: کمیسیون ماده ۵ نهادی قانونی است. طرح این موضوع که اختیارات این کمیسیون بیشتر از شورا است من هم به آن اعتقاد دارم اما باید با ارائه طرح و لایحه و از طریق مجلس پیگیر حل این موضوع باشیم. به جای محکمتر کردن گره‌ها باید گره گشایی کنیم.

حبیب کاشانی نیز در ادامه جلسه با تاکید بر اینکه تذکرم برای این است که معاون شهردار نمی‌تواند پاسخ نطق پیش از دستور را بدهد این بود که فرصت بیشتری در جلسه آینده وجود داشته باشد تا با آمادگی بیشتری نسبت به موضوعات پاسخ‌ها ارائه شود.

در ادامه جلسه بابایی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز گفت: منطقه ۱۳ در محدوده شهری خود ایستگاه آتش نشانی ندارد. چرا که زمینی برای ایجاد ایستگاه آتش نشانی وجود نداشت. از سوی دیگر مسدود بودن خیابان پیروزی نیز برای همه مشهود است. هنگامی که موضوع بازگشایی این خیابان در گذشته مطرح می‌شد شهرداران قبلی منطقه از این موضوع عبور می‌کردند. چرا که آن را نشدنی می‌دانستند ولی امروز این مشکل در حال حل شدن است.

وی تاکید کرد: ۶۵ درصد پادگان دوشان تپه برای ایجاد سرانه‌های فضای سبز و ایمنی در اختیار مردم قرار می‌گیرد. باند فرودگاه حفظ می‌شود که این موضوع نشان از توجه به حوزه ایمنی است. باید به موضوعات عادلانه‌تر نگاه کنیم.

در ادامه شربیانی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز گفت: پرداختن به موضوعات مهم مدیریت شهری یکی از خصوصیات کار شورایی است. نباید احساس شود که طرح این موضوعات با هدف خاصی صورت می‌گیرد.

با مصوبات کمیسیون ماده پنج مشکل محلاتی همچون نفرآباد و کن حل شد

سید احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز  با بیان اینکه ما اگر انتقاداتی داریم که درست هم است اما موظفیم که اقدامات خوبی که صورت گرفته را هم اعلام کنیم و به مردم امید بدهیم، به تصمیمات کمیسیون ماده ۵ در مورد محلات کن، نفرآباد، کرمان و اسلام آباد اشاره کرد و گفت: اتفاقات بزرگی در این محلات رخ داده‌است به عنوان مثال امروز محله نفرآباد با رأی کمیسیون ماده ۵ به یک کارگاه بزرگ ساختمانی تبدیل شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ۵۴ هزار میلیارد تومان به عنوان انتفاع غیر در یکی از مصوبات کمیسیون ماده پنج مطرح شد، افزود: باید دقت شود که ۴۸ هزار میلیارد تومان مربوط به آزادسازی پادگان دوشان تپه است. اینکه ۵۴ همت درست باشد یا خیر؟ بحثی است و اختصاص بخش عمده ای از آن به یک طرح، بحث دیگری است.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *