مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی با تاکید بر اینکه بر اساس قانون برنامه و بودجه سالیانه و ابلاغی شورای عالی بیمه، به داروخانهها و مراکز پاراکیلینیک اجازه داده شده تا نسخ کاغذی را تا سقف ۲۰ درصد بپذیرند میگوید: در هیچ شرایطی آزمایشگاه و داروخانه نمیتواند نسخه بیمار را به دلیل کاغذی بودن، «آزاد» محاسبه کنند.
شهرام غفاری در گفتوگو با آرونو ، با اشاره به اینکه در مواردی که پزشکان نسخ را به دلایلی همچون اختلال در اینترنت یا قطعی برق، به صورت کاغذی مینویسند، به داروخانهها و مراکز پاراکیلینیک اجازه داده شده تا نسخ کاغذی را تا سقف ۲۰ درصد بپذیرند، تاکید کرد: بر اساس قانون برنامه وبودجه سالیانه و ابلاغی شورای عالی بیمه، بیشتر از ۲۰ درصد نسخ دریافتی توسط داروخانهها و آزمایشگاهها نباید به صورت کاغذی باشد و سازمان تامین اجتماعی نیز این موضوع را به مراکز طرفقرارداد ابلاغ و اعلام کرده است.
وی ادامه داد: تاکنون نیز بیشتر از ۲۰ درصد نسخ دریافتی توسط آزمایشگاهها و داروخانهها به صورت کاغذی نبوده است.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی در پاسخ به این سوال که آیا آزمایشگاهها، داروخانهها و مراکز پاراکلینیک در صورتی که نسخ بیمار به صورت کاغذی نوشته شده باشد اجازه دارند نسخه را به صورت آزاد حساب کنند یا خیر؟ افزود: برخی آزمایشگاهها به دلیل اینکه به ۲۰ درصد نسخ کاغذی نرسند از همان ابتدا نسخه کاغذی را قبول نمیکنند و از بیمار میخواهند پزشک نسخهشان را به صورت الکترونیک بنویسد. البته سوالی که داروخانهها و آزمایشگاهها از قانونگذار دارند این است که این بخشها از کجا بدانند چه زمانی به سقف ۲۰ درصد میرسند؟.
غفاری یادآور شد: البته در هیچ شرایطی آزمایشگاه و داروخانه نمیتواند نسخه کاغذی بیمار را آزاد محاسبه کند، چراکه این کار خلاف قانون است.
انتهای پیام