هشتمین مسابقه و جشن عکاسان سینمای ایران برگزار شد و عکاسان سال سینمای ایران معرفی شدند.
به گزارش آرونو به نقل از روابط عمومی انجمن صنفی عکاسان سینما، شب گذشته ۱۶ تیر ماه اختتامیه هشتمین مسابقه و جشن عکاسان سینمای ایران در پردیس و گالری ملت برگزار شد.
در ابتدای این مراسم که نیما کرمی اجرای آن را بر عهده داشت، از محمدحسن هندی دبیر این دوره جشن خواسته شد که پشت تریبون حاضر شود و او ابراز خوشحالی کرد که بعد از وقفهای دوساله هشتمین جشن عکاسان سینما برپا شده است.
بعد از پخش کلیپ یادبود زندهیاد فریماه فرجامی و مرور ادوار گذشته جشن عکاسان سینما، با حضور مرضیه برومند، همایون ارشادی، مهری شیرازی و حسن هندی روی صحنه، از رضا صفاییپور (طوفان) بازیگر پیشکسوت سینمای ایران به پاس سالها حضور در سینما تجلیل شد.
صفاییپور در سخنانی کوتاهی گفت: «حضورم در سینما به سال۱۳۴۸ برمیگردد و دوست داشتم روی این سن از طرف انجمن بازیگران سینما تجلیل شوم. از انجمن عکاسان سینما تشکر میکنم و به اندازه چند ماه انرژی گرفتم.»
٭٭٭ معرفی برگزیدگان بخش «سینما در مترو»
در بخش دیگری از مراسم از امید صالحی، علی نیکرفتار و محمد بدرلو برگزیدگان بخش جنبی جشن هشتم (مسابقه سینما در مترو) تجلیل شد.
٭٭٭ تجلیل از «محسن سیدی»
همچنین محسن سیدی دیگر عکاس پیشکسوت سینما هم در این مراسم مورد قدردانی قرار گرفت.
٭٭٭ نکوداشت زندهیاد «بابک برزویه»
نکوداشت بابک برزویه عکاس فقید سینمای ایران از دیگر بخشهای اصلی جشن هشتم عکاسان سینما بود که با پخش کلیپی از صحبتهای او درباره عکاسی فیلم همراه بود.
٭٭٭ «مرضیه برومند» و خاطراتش از عکاسان فیلم
پس از برپایی این بخش، مرضیه برومند مدیرعامل خانه سینما روی صحنه آمد و در صحبتهایش درباره جایگاه عکاسی فیلم در سینما گفت: «من تا به امروز با عکاسان خوبی همکار بودم. محمد فرنود را وقتی۱۷-۱۸ ساله بود میشناختم. او هم در چند پروژه تلویزیونی همراه ما بود. یکی از شانسهای بزرگم این بود که محمود کلاری عکاس فیلم «شهر موشها» بود. اگر چه بخش زیادی از عکسهای ما را گم کرد و نداد (باخنده). عکاسان معمولا سر عکس دادن بدقولی میکنند. آن زمان بدتر بود. وقتی عکسی هم از عکاس میگرفتیم، خبرنگاران از ما میگرفتند و چیزی برای خودمان نمیماند! بعد با شاپور پورامین کار کردم. از بچههای نمایش عروسکی بود و همزمان عکاسی میکرد. امیر عابدی هم از عکاسان خوبی است که سالهای زیادی با من همکاری کرد. خوشبختانه من با عکاسان خوبی کار کردم.»
٭٭٭ اهدای جوایز به برگزیدگان
در ادامه مرضیه برومند، غوغا بیات، امیرحسین آرمان، هادی حجازیفر، نوید و جمشید محمودی، نازنین پیرکاری و حسن هندی برای اهدای جوایز بخش اصلی روی صحنه آمدند.
در این بخش از محمد فوقانی برای مجموعه عکسهای فیلم «اتاقک گلی» و سمیه جعفری برای مجموعه عکسهای «سرهنگ ثریا» نامزدهای این بخش قدردانی شد.
محمد فوقانی که برای دریافت لوح تقدیر روی سن حاضر شد، خاطرنشان کرد: «من از فیلم چهارمی که عکاسی کردم متوجه موقعیت مهم عکاسی فیلم شدم. رضا صفایی آن زمان سفارش من را به یک تهیهکننده کرد و من فقط سه فیلم کار کرده بودم و تجربه ای نداشتم. او تلاش کرد من در فیلم حضور داشته باشم. از فیلم چهارمی که عکاسی کردم متوجه شدم که عکاسی فیلم هنری است بسیار پیچیده و سخت و در عین حال شیرین که این باور را تا امروز مدیون رضا صفاییپور (طوفان) هستم.»
در ادامه، تندیس عکاس سال سینمای ایران به فتاح ذینوری برای مجموعه عکسهای سریال نمایش خانگی «پوست شیر» و علی نیکرفتار برای مجموعه عکسهای فیلم «موقعیت مهدی» اهدا شد.
در بخش پایانی هشتمین جشن عکاسان سینمای ایران از حامیان این رویداد هنری قدردانی به عمل آمد.
در طول برگزاری بخش اصلی مراسم، کاریکاتور برگزیدگان جشن عکاسان که توسط مرتضی تهرانی کارتونیست اجرا شده بود بر پرده نقش بست و در پایان این کاریکاتورها به برگزیدگان اهدا شد.
انتهای پیام