اختتامیه دومین جشنواره طنز و رادیو، بلاتکلیفی فرهاد آییش، کنسرت آرمین زارعی، حفاظت از یک آرامگاه تاریخی با کرکره برقی و اعتراض مقابل «گشت شبانه» از گزیده اخبار فرهنگی هنری روز سهشنبه ۱۶ اسفند بود.
به گزارش آرونو ، اختتامیه دومین جشنواره طنز و رادیو روز سهشنبه جمعی از طنازان و اهالی را دیو را گرد هم جمع کرد تا در جشنوارهای که تحت عنوان “زیر چتر لبخند” معرفی شده بود، با تداعی برخی نمایش های قدیمی توسط هنرمندانی از جمله جواد انصافی، منوچهر آذری و امیری پارسی کام اهالی رادیو شیرین شود.
در ادامه، مراسم آیین رونمایی از کتابهای دوازدهمین دوره سراسری و اولین دوره رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان برگزار شد و دبیر دوازدهمین دوره سراسری و اولین دوره رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان در این آیین گفت: «یکی از اتفاقات مهمی که باید در این چهلوچهار سال در حوزه هنرهای نمایشی و ادبیات نمایشی رقم میخورد، چاپ و انتشار کتابها و نمایشنامههای تئاتر دینی بود.»
حفاظت از یک آرامگاه تاریخی با کرکره برقی!
«آرامگاه چهار انبیا»، یکی از آثار ملی استان قزوین است که معماری صفوی، آن را ارزشمندتر کرده است. این آرامگاه در کنار مجموعه دولتخانه صفوی و مسجد ـ مدرسه «پیغمبریه» قرار دارد اما به تازگی، کرکرهای برقی روی یکی از ضریحهای آن نصب شده که توجیه آن «حفاظت از این بنا و ضریح» بیان شده است. درباره این آرامگاه و ماجرای کرکره برقی محافظ آن اینجا بخوانید.
در ادامه اخبار روز سهشنبه، نامزدهای نهایی هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت معرفی شدند.
چه چیزی در سینمای ایران به خطر افتاده است؟
رییس سازمان سینمایی هم در شصت و یکمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان سینمایی بیان کرد: طی ماه های اخیر، متاسفانه، به علت اشتباه تعدادی از سینماگران در داخل و خارج از کشور امنیت سرمایه گذاری در سینمای ایران و تولیدات در بخش خصوصی به خطر افتاده است و سفره بخش خصوصی در حال کوچک شدن است. باید به همه این ها برای سال جدید فکر و برای حلشان برنامه ریزی کرد.
بلاتکلیفی فرهاد آییش و امیرحسین رستمی
همچنین درباره سرنوشت نمایش جدید حمیدرضا نعیمی داشتیم که همچنان در بلاتکلیفی است. نعیمی قصد داشت نمایش «فردریک» را با بازی بازیگرانی چون فرهاد آییش، امیرحسین رستمی و … در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه ببرد اما ظاهرا اجرای این نمایش بلاتکلیف مانده است. او که حالا دیگر امید چندانی به اجرای این نمایش ندارد، درباره سرانجام آن به آرونو توضیحاتی داد.
کنسرت آرمین زارعی
«آرمین زارعی» نیز قصد دارد نخستین کنسرت خود را برگزار کند؛ احتمال میرود که این کنسرت ۲۶ و ۲۷ اسفندماه در سالن میلاد نمایشگاه تهران تهران برگزار شود.
چند انتصاب جدید در فرهنگ و هنر
در ادامه با حکم علی فروزانفر، معاون هنری حوزه هنری، محمد زرویی نصرآباد به عنوان سرپرست مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری منصوب شد.
همچنین اعضای شورای سیاست گذاری دوازدهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شدند و رییس صداوسیما در حکمی امین صدیقی را به عنوان مشاور رئیس سازمان و دبیر شورای زبان و ادبیات فارسی صداوسیما منصوب کرد.
روایت تصویری گاردین از رویدادهای هفته
گاردین با انتشار گزارشی از عکسهای منتخب رسانهها، رویدادهای مهم جهان در هفتهای که گذشت را تصویری روایت کرد.
اعتراض مقابل «گشت شبانه»
همچنین گروهی از فعالان محیط زیستی در مقابل شاهکار هلندی «گشتشبانه» در موزه ملی آمستردام اعتراض کردند. دو معترض محیطزیستی بنری با تصویری تغییر یافته از «گشت شبانه» نقاشی معروف هلندی را در مقابل نسخه اصلی این نقاشی در موزه ملی آمستردام در دست داشتند. این تصویر تغییریافته که نگهبانان شب را غرق در آب نشان میداد ، اشاره مستقیمی به شعار این گروه محیط زیستی بود: هیچ هنری در سیارهای وجود ندارد که آن را سیل گرفته است.
کشف ابوالهولِ خندان
افزون بر اینها، کاوش باستانشناسان دانشگاه «عین شمس» در معبد «دندرا»، واقع در استان «قنا» در مصر، به کشف مجسمه ابوالهول دوران رومی و بقایای یک عبادتگاه منجر شد.
آلمانیها سفر را رها نکردند
از سویی سازمان «DRV» فعال در صنعت گردشگری آلمان، اعلام کرد که جنگ در اوکراین و بحران هزینههای زندگی، میل مصرفکنندگان آلمانی برای رفتن به تعطیلات را از بین نمیبرد و پیشبینی کرد که آمارهای فروش خدمات سفر در سال جاری میلادی به سطح قبل از همهگیری کووید-۱۹ بازمیگردد.
در نهایت اینکه قسمت اول سریال «دیو و ماه پیشونی» که ویژه نوجوانها ساخته شده است، منتشر شد.
«دیو و ماه پیشونی» به کارگردانی حسین قناعت و تهیهکنندگی مهدی یاری، سریالی در ژانر کودک و نوجوان است که از ۱۶ اسفندماه از فیلمنت پخش خود را آغاز کرد. قسمتهای جدید این سریال هر سهشنبه ساعت ۸ صبح عرضه میشود.
پیشنهادهایی برای خواندن:
مجسمههایی که از دل کتاب بیرون آمدهاند
«شب مولود شهنشاه زمان مهدی عصر»
انتهای پیام