مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به برنامه این سازمان برای توسعه میادین میوه و تره بار به خارج از کلانشهر تهران در سال آینده، گفت: توسعه میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در گروی کسب مجوز شورای شهر تهران است.
ایوب فصاحت در گفت و گو با آرونو ، در تشریح توسعه میادین میوه و تره بار شهرداری تهران پس از تکمیل شبکه توزیع به خارج از تهران گفت: موضوع توسعه میادین میوه و تره بار شهرداری تهران به خارج از کلانشهر تهران هنوز به مرحله اقدام نرسیده و در مرحله برنامه ریزی و مطالعه قرار دارد. سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران نزدیک به ۴۳ سال یعنی از سال ۱۳۵۸ کار خود را آغاز کرده و تجربهای ۴۳ ساله کسب شده است؛ تجربه ای که به مراکز عرضه تبدیل شده است.
وی افزود: این شیوه به یک الگوی عرضه محصولات کشاورزی و فرآوردههای آن تبدیل شده و سبب پایین آمدن قیمت به دلایل مختلفی شده است. بر همین اساس بسیاری استانها تمایل دارند این الگو را بگیرند و در شهرهای خود این مراکز و الگو را اجرایی کنند و در حال حاضر نیز تعدادی از استانها در برخی شهرهای خود این الگو را ایجاد کردهاند؛ لذا این شیوه الگوی موفقی بوده است.
فصاحت ادامه داد: پیشنهاد ما این است که اگر قرار باشد این الگو در کل کشور پیاده شود زمانبر است، در حالیکه ما میتوانیم پس از اینکه کل مناطق و محلات شهر تهران را در سال آینده پوشش دادیم، در شهرهایی که این قابلیت را دارند نسبت به احداث میادین میوه و تره بار اقدام کنیم و این موضوع در سطح کشور گسترش پیدا کند.
وی تاکید کرد: میادین میوه و تره بار همانند فروشگاههای زنجیرهای شهروند که در حال حاضر مجوز احداث در سایر استانها را دارد می تواند مجوز توسعه را در خارج از تهران کسب کند. البته فعلا این مجوز را نداریم و امیدواریم در سال آینده پس از تکمیل شبکه توزیع در این مورد با شورای شهر تهران به نتیجه برسیم و مجوز لازم را کسب کنیم تا در سایر نقاط کشور نسبت به اجرای این الگو اقدام کنیم.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران ادامه داد: قطعا در این مسیر کلانشهرها مهم ترین اولویت ما هستند و مهم ترین کار ما تنظیم بازار و ارائه محصول با کیفیت با بهترین قیمت به همراه حمایت از تولید کننده است. برخی استانها کانون تولید هستند و به دنبال تبادل تجربه با ما هستند، لذا باید این امکان فراهم شود که این تجربه را به شهرهایی که تمایل دارند منتقل کنیم تا با برند «سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران» این مهم اجرایی شود.
فصاحت درباره تکمیل شبکه توزیع در شهر تهران نیز گفت: بنا بود برای امسال کلنگ زنی ۱۰۰ میدان میوه و تره بار صورت گیرد که به ۷۰ تا ۸۰ درصد این موضوع دست پیدا میکنیم. مجموعا به ۱۵۰ تا ۱۶۰ مرکز عرضه دیگر شبیه آنچه که امروز در سطح شهر فعال است نیاز داریم ولی محدودیت بودجهای داریم که برای برداشتن این محدودیت در تلاش هستیم با مشارکت نسبت به تأمین بودجه اقدام کنیم.
وی تاکید کرد: تصور میکنم تا انتهای سال آینده بین ۵۰ تا ۷۰ مرکز عرضه احداث کنیم، البته با توجه مشکلاتی که وجود دارد و برخی از آنها در اختیار ما نیست حداقل ۵۰ مرکز را افتتاح خواهیم کرد که به این ترتیب شبکه توزیع ما در شهر تهران تکمیل خواهد شد.
انتهای پیام