پروژه نهضت ملی در قزوین با اتکا به صنعتی سازی، سه ماه ساخته شد

|

فهرست مطالب

«علیرضا فخاری» روز دوشنبه در همایش نخستین رویداد فناورانه ساختمان و مسکن، اظهار داشت: صنعتی سازی مسکن از گذشته مدنظر بود و کارخانه‌های خانه سازی در کشور از قبل از انقلاب ایجاد شدند؛ اما به نقطه اوج صنعتی سازی نرسیدیم.

وی افزود: امروز با رویکرد جدید باید به سمت صنعتی سازی حرکت کنیم و در طرح‌های تامین مسکن عمومی با هدف جبران عقب‌ماندگی گذشته هم در تولید هم در تکنولوژی، به سمت مزیت صنعتی سازی برویم.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن کاهش هزینه، کاهش سوخت، جلوگیری از پرت مصالح و ساخت با سرعت را از جمله مزیت‌های صنعتی‌سازی خواند و گفت: تاکید داریم که همه طرح‌های مسکنی باید به سمت صنعتی سازی هدایت شود.

فخاری با طرح این سوال که چرا نمی‌توانیم اندیشه صنعتی سازی را عملیاتی کنیم و مشکل کجاست؟، بیان کرد: هنوز صنعتی سازی به عنوان یک امر واجب قبول نشده است. مردم با این رویکرد آشنا نیستند و نمی‌دانند صنعتی‌سازی با امنیت در سازه و کاهش هزینه‌های نگهداری، تا چه اندازه می‌تواند موضوع مسکن امن و ارزان را محقق کند.

 وی با بیان اینکه ارزان سازی از طریق صنعتی سازی برای مردم آرزو شده است، گفت: ضعف ما در پیوند آموزش و دانش چگونگی ساخت مسکن صنعتی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مسوول این بستر سازی کیست؟، رابط منطقی بین وزارت راه شهرسازی و ریاست جمهوری می‌تواند با ایجاد دبیرخانه فعالی به موضوع صنعتی سازی بپردازد و محل رجوع همه صاحبنظران باشد.

 فخاری خبر داد که در شهر قزوین طی سه ماه از طریق صنعتی سازی یک پروژه نهضت ملی مسکن تمام شدکه می‌تواند با حمایت دولت به عنوان پشتوانه طرح‌های حمایتی قرار گیرد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *