«امیرحمزه حیدریان» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار آرونو اظهار داشت: همه دستگاههای اجرایی که عضو کارگروه تبصره ۱۸ هستند امسال موظفند این ۱۸ هزار شغل را ایجاد و تثبیت کنند و این در حالی است که سهم استان کرمانشاه از اعتبارات این بخش در سال ۱۴۰۲ حدود چهار هزار میلیارد تومان است که سهم بسیار خوبی است و منجر به تحول در اشتغال استان خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات بند تبصره ۱۸ تکلیف قانونی است که شامل دستگاه هایی چون میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، صمت، راهداری، راه و شهرسازی، کمیته امداد، بهزیستی، پارک علم و فناوری، بازآفرینی شهری، تعاون کار و رفاه اجتماعی و حوزه نفت و انرژی می شود، تصریح کرد: همه دستگاه های عضو این کارگروه باید نسبت به برقراری تعامل سازنده با سرمایه گذاران داخلی و خارجی و رشد و توسعه فضای کسب و کار استان اقدام کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه جذب سرمایه گذاری خارجی را یکی از برنامه های مهم دولت برای ایجاد اشتغال در استان دانست و گفت: هم اکنون ۲ پروژه سرمایه گذاری خارجی روژین تاک و فروآلیاژ در استان فعال است و ۶ پرونده سرمایه گذاری دیگر هم در مرحله صدور مجوز و طی کردن مراحل اداری هستند.
حیدریان فضای کسب و کار در استان را مثبت ارزیابی کرد و اضافه کرد: کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار در جایگاه یازدهم کشور قرار دارد که نشان از عملکرد خوب دستگاه های اجرایی دارد اما همه دستگاه های اجرایی استان باید نسبت به جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی اهتمام ویژه ای داشته باشند و موانع پیش روی سرمایه گذاران را به صورت میدانی بررسی و برای حل آنها اقدامات لازم را انجام دهند.
به گزارش آرونو ، اکنون هزار و ۲۷ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۳۸ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در استان کرمانشاه وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در آنها مشغول به کار هستند.
بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد ۳۸ هزار نفر معادل ۴۰ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند.
براساس اعلام رسمی مرکز ملی آمار ایران، نرخ بیکاری فصل بهار سال ۱۴۰۱ استان کرمانشاه ۱۵.۴ درصد است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.