کار برداشت انگور از تاکستان‌های شهرستان ملایر آغاز شد

|

فهرست مطالب

«سیدمهدی میرباقری» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار آرونو اظهار داشت: امسال متوسط میزان تولید انگور در هکتار ۲۴ تُن پیش‌بینی می‌شود.

وی میزان کل تولید انگور در شهرستان ملایر را ۲۵۴ هزار و ۸۷۴ تُن در سال عنوان کرد و افزود: از این میزان انگور، بیش از ۴۹ هزار تُن آن معادل ۷۷ درصد به انواع کشمش تبدیل می‌شود.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر تصریح کرد: از این میزان ۳۱ هزار و ۵۹۵ تُن به کشمش آفتابی تیزابی، هزار و ۹۵۰ تُن کشمش آفتابی غیر تیزابی، هزار و ۳۰۰ تُن کشمش آفتابی دانه‌دار، ۱۱ هزار تُن کشمش کالیفرنیا گوگردی و سه هزار و ۲۰۰ تُن کشمش سایه‌خشک تبدیل می‌شود.

میرباقری، تبدیل ۱۰ درصد از انگور تولیدی این شهرستان به ۶ هزار و ۳۶۹ تُن شیره انگور، پنج هزار و ۹۵ تُن آبغوره(معادل پنج درصد)، هفت هزار و ۶۴۳ تُن سرکه، شربت، باسلق(سه درصد انگور تولیدی) و ۲۰ هزار و ۳۸۲ تُن مصرف تازه‌خوری و ارائه انگور تازه به بازار را از دیگر مشتقات و فرآورده‌های انگور ملایر عنوان کرد.

وی تاکید کرد: کشاورزان و باغداران ملایری برای تهیه روغن و کربنات مورد نیاز خود برای تیزآبی کردن انگور، می‌توانند به فروشگاه‌های مجاز عرضه‌کننده سم و سموم کشاورزی در سطح این شهرستان مراجعه کنند.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر گفت: طی یکماه گذشته بیش از چهار گشت مشترک متشکل از کارشناسان جهاد کشاورزی ملایر، نماینده فرمانداری، اداره استاندارد، اداره نظارت بر اماکن عمومی و اتحادیه سم فروشان در سطح این شهرستان انجام و در این خصوص ۴۰۰ لیتر روغن غیر استاندارد ضبط و تحویل اداره استاندارد شد.

میرباقری همچنین به اشاره به برگزاری جشنواره ملی خوشه برتر در روستای جوزان و مرکز جهاد کشاورزی با بیش از ۲۰۰ شرکت کننده از شهرهای ملایر، خنداب، تاکستان، ابهر و قم، گفت: نتایج جشنواره خوشه برتر انگور هفتم مهر ماه همزمان با جشنواره برداشت انگور در این شهرستان اعلام خواهد شد.

به گزارش آرونو ؛ سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تُن انگور از سطح تاکستان‌های شهرستان ملایر برداشت می‌شود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *