نواب شمس پور در گفتوگو با خبرنگار مجله آرونو در خصوص پیشگیری از بیماری کبد چرب اظهار کرد: عوامل مختلفی در ابتلاء به بیماری کبد چرب نقش دارد و افراد باید تمام این موارد را رعایت کنند تا به این بیماری مبتلا نشوند.
وی افزود: کاهش مصرف غذاهای پرچرب بهویژه فستفود، سرخکردنی و کره، همچنین مصرف میوه، سبزی، غلات کامل و حبوبات را افزایش دهند
مدیرکل آموزشهای همگانی معاونت آموزش و پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر گفت: استفاده از روغنهای سالم زیتون و کنجد، از نوشیدنیهای قندی نوشابه، دلستر، آبمیوه صنعتی پرهیز کنند.
وی ادامه داد: مصرف شکر و کربوهیدرات ساده برنج و نان سفید را محدود کنند، همچنین چاقی علت اصلی ابتلاء به بیماری کبد چرب است و کاهش پنج تا ۱۰ درصد وزن بدن وضعیت کبد را بهبود میبخشد.
شمس پور خاطرنشان کرد: انجام فعالیت بدنی و تمرینهای مقاومتی، همچنین حداقل ۳۰ دقیقه ورزش هوازی در بیشتر روزهای هفته از ابتلاء به بیماری پیشگیری میکند.
مدیرکل آموزشهای همگانی معاونت آموزش و پژوهش و فناوری جمعیت هلالاحمر اضافه کرد: افرادی که مبتلا به بیماریهای دیابت و چربی خون هستند باید برای درمان اقدام کنند و با انجام آزمایش دورهای وضعیت کبد را نیز بررسی کنند.
وی تصریح کرد: خواب کافی هشت ساعت درشب، استفاده از روشهای آرامشبخش مدیتیشن و یوگا در مدیریت استرس مؤثر و کمک کننده است.






