آغاز به‌کار مجمع خیرین بانوان نیکوکار/همکاری حدود 10 هزار خَیِر با بهزیستی

|

فهرست مطالب

سرپرست دبیرخانه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور همزمان با روز جهانی نیکوکاری، از همکاری و مشارکت ۹ هزار و ۶۶۰ خیر با سازمان بهزیستی کشور خبر داد و گفت: مجمع خیرین بانوان نیکوکار متشکل از بانوان موثر فرهیخته در قالب کارگروه‌های بهداشت و درمان، کسب و کار، آموزش و ارتقاء فرهنگ و معیشت در بهزیستی آغاز به کار کرد.

به گزارش آرونو ، مجمع عمومی سازمان ملل سال ۲۰۱۲، ۵ سپتامبر روز جهانی نیکوکاری نام نهادند و هدف از انتخاب این روز، افزایش توجه و ایجاد زمینه‌ای برای انجام امور نیکوکارانه در سراسر جهان بود؛ این در حالی است که احسان و نیکوکاری از جمله مفاهیم ارزشمندی که به عنوان یکی از اصول مورد توجه اسلام در طول تاریخ بوده و به آن سفارش شده است.

 بی‌شک یکی از اساسی‌ترین اصول اقتصاد اسلامی این است که افراد با استفاده از امکانات و فرصت‌های موجود در جامعه به تناسب توانایی‌ها و علائق خود در راستای کسب روزی حلال بکوشند و علاوه بر تأمین نیازهای معیشتی خود در افزایش تولید و رفاه جامعه مؤثر بوده و فرصت‌های جدید بیشتری برای رشد و توسعه مادی و معنوی خود و افرادی که به تنهایی قادر به برطرف کردن نیازهای خود نیستند، فراهم آورند.

براین اساس در ایران نیز پس از انقلاب اسلامی سازمان بهزیستی کشور در راستای کمک‌رسانی به افراد دارای معلولیت و محرومین جامعه به پشتوانه احکام اسلامی و ظرفیت عظیم نیت‌های خیرخواهانه، عهده‌دار حمایت همه‌جانبه از افراد تحت پوشش است و فرهنگ احسان، انفاق و نیکوکاری را با حفظ کرامت انسانی اشاعه می‌کند.

«مژگان رضازاده کاوری» سرپرست دبیرخانه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور همزمان با روز جهانی نیکوکاری، از همکاری و مشارکت ۹ هزار و ۶۶۰ خیر با سازمان بهزیستی کشور خبر داد و گفت: خیرین در ابعاد مختلف عمرانی، درمانی، حقوقی، تامین سبد کالا، تامین ملزومات توانبخشی، تامین دارو و درمان، تامین جهیزیه، تامین تجهیزات آموزشی، اهداء کمک‌های توانبخشی، ایجاد فرصت‌های شغلی، ترک اعتیاد و حامی کودکان تحت پوشش با ما همکاری دارند.

سرپرست دبیرخانه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور، راه‌اندازی درگاه الکترونیک و الکترونیکی کردن مشارکت‌های مردمی در پرداخت‌های نقدی، تعریف کد دستوری و کیو آر کد (QR) را از جمله اقدامات موثر برای ایجاد فضایی بهتر برای جلب مشارکت‌های خیرین برشمرد و افزود: سامانه جمع‌سپاری مالی و شفافسازی نیز با همکاری مرکز فناوری سازمان بهزیستی کشور در آینده‌ای نزدیک در راستای افزایش اعتماد و ارتقاء سرمایه اجتماعی راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری همایش خیرین به صورت سالانه، عنوان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته درصددیم تا از خیرین در همه ابعاد در سطوح ملی و بین‌المللی دعوت به عمل آوریم و خدمات آنها را به صورت ماندگار ثبت و ضبط کنیم تا بتواند الگوی مناسبی در ارتقاء فرهنگ احسان و نیکوکاری باشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، رضازاده کاوری با بیان اینکه اولویت و برنامه‌های ما در سازمان بهزیستی کشور مردمی‌سازی خدمات، ارتقاء سطح اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی خیرین درخصوص نیازهای جامعه هدف و تسهیلگری و توانمندسازی جامعه هدف و اشتغال پایدار است، تصریح کرد: در حال حاضر مجمع خیرین بانوان نیکوکار متشکل از بانوان موثر فرهیخته در قالب ۴ کارگروه بهداشت و درمان، کسب و کار، آموزش و ارتقاء فرهنگ و معیشت تشکیل شده است.

سرپرست دبیرخانه شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور در پایان با بیان اینکه خیرین همگام و همسو با ما هستند، یادآور شد: مهمترین برنامه تعاملی سازمان بهزیستی کشور و خیرین راه‌اندازی بانک زمان و همچنین برنامه‌ریزی برای سالمندی جامعه در آینده است.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *