تخریب بنیان خانواده با استفاده افراطی از شبکه‌های مجازی

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، محمدرضا نظریان در پنجاه و نهمین جلسه شورای مرکزی انجمن اولیا و مربیان استان با بیان اینکه امروزه خانواده و نقش آن در شکل‌گیری هویت فرزندان دغدغه اصلی شناخته می‌شود، اظهار کرد: مدرسه به عنوان خانواده دوم، همواره مورد توجه بوده و این اهمیت در آموزه‌های دینی و فرهنگی مورد تاکید است.

وی با اشاره به نقش مهم خانواده‌ها در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی افزود: امروزه با گسترش استفاده از فضای مجازی، تعاملات و گفت‌وگوهای امن و صمیمی خانوادگی کاهش یافته است که توجه جدی به موضوع می‌تواند به کاهش انزوای اعضای خانواده کمک کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ارتباطات مؤثر والدین با فرزندان نسل جدید زد و آلفا را مهم ارزیابی کرد و گفت: در عصر حاضر آگاهی والدین از روند رشد و تکامل فرزندان کافی نیست، چرا که این نسل نیازها و خواسته‌های متفاوت دارد و نمی‌توان با معیارهای گذشته آن‌ها را تربیت کرد، بنابراین الگوپذیری فرزندان از اعضای خانواده در شکل‌گیری شخصیت آن‌ها نقش اساسی دارد.

وی توجه والدین به پیشرفت مهارت‌های اجتماعی فرزندان را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: گاهی دلسوزی‌های افراطی والدین، قدرت حل مسائل و تصمیم‌گیری را در فرزندان کاهش می‌دهد، از این‌رو لازم است که برای افزایش مهارت ارتباطات اجتماعی در کودکان و نوجوانان، خانواده‌ها با نظارت و دور از تصمیمات دلسوزانه این نیاز اساسی را فرزند خود سلب نکند.

نظریان با اشاره به اهمیت مباحث امید و امیدآفرینی، افزود: در برخی مواقع خانواده، مدرسه و جامعه، ناخواسته منتقل کننده یاس و ناامیدی است، از این‌رو انجمن‌ها می‌توانند خانواده را بیش از پیش معرفی کنند و الگویی پویا و بانشاط از یک خانواده موفق ارائه دهند، بنابراین ارائه راهکارهای مناسب و راهگشا برای حضور فعال پدران و مادران در مدرسه باید ارائه شود تا تقویت فضای عاطفی خانواده، جایگزین فضای بی‌روح مجازی شود.

وی عنوان کرد: نبود توجه به فرزندپروری و تقویت بنیان خانواده می‌تواند منجر به فروپاشی خانواده و بروز آسیب‌های اجتماعی شود، بنابراین تمرکز بر پیشگیری‌ها بسیار مناسب‌تر از درمان پیامدها و آسیب است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تبدیل تعامل یک طرفه مدارس و والدین به تعاملات دوسویه را مهم دانست و خاطرنشان کرد: مباحث طلاق عاطفی والدین و خودکشی دانش‌آموزان با ضعف ارتباط دوسویه ارتباط دارد، بنابراین لازم است نسل جدید را بشناسیم و با ارائه راهکار و توجه به ویژگی‌ها و نیازهای آن‌ها پیش برویم.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *