به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، سید جعفر عسگری امروز _پنجشنبه هشتم خرداد _ در همایش تجلیل از خادمان توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان ضمن تبریک ایام ذیالحجه اظهار کرد: خلاصه گزارش روند طیشده در سال ۱۴۰۳ توسط ستاد عتبات عالیات استان اصفهان بدین شرح است؛ در ابتدای کار ستاد، ساختار و سازمانی در مناطق مختلف تعریف کردیم که بیش از ۲۰۰۰ خادم در این مجموعهها خدمت میکنند. در هر ستاد حداقل هشت خادم افتخاری حضور دارد و به همت این عزیزان اتفاقات خوبی افتاده است.
وی افزود: در طول سال ۱۴۰۳ پنج جلسه هیئت امنا همراه با امامین جمعه و خیرین تشکیل دادیم، همچنین در مناطق شهری هفت جلسه در ستاد عتبات با حضور مسئولین مناطق برگزار کردیم.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان ادامه داد: میزان آورده مالی از مناطق متغیر بوده و تا دو میلیارد تومان نیز رسیده است؛ این آوردهها توسط خادمین در مجالس روضه خانگی، نمازهای جمعه و محافل مختلف جمعآوری شده است.
عسگری تصریح کرد: حدود ۶۰ تفاهمنامه با دستگاههای صنعتی و شرکتهای مختلف برای همکاری نوشته شده است؛ پویش کاشیهای حرم که در اصفهان تولید میشود برگزار شده که اکنون حدود ۱۸ هزار کاشی و ۴۰۰ هزار اسم به واسطه این پویش تهیه شده است، همچنین ما این کاشیها را به تعدادی از استانها نیز ارسال کردیم.
وی افزود: طرحی برای دانشآموزان در قالب دلنوشتههای دانشآموزی تدوین کردیم که از این طریق ۴۰۰ هزار دلنوشته برای ما فرستاده شد؛ سپس برای دلنوشتههای برگزیده کمک هزینه سفر تدارک دیدیم.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان ادامه داد: طرح اعزام خیرین در معیت علما و روحانیون استان انجام شد که در سفرها حدود ۴۰ میلیارد آورده مالی جمعآوری کردیم، بخش عمدهای از آوردهها، زمین است.
عسگری بیان کرد: در شهرستانهای لنجان، فلاورجان و… همایش نشان ارادت را برگزار کردیم، همچنین ۱۷۳ موکب برای اربعین تدارک دیدیم و همایشهای مختلفی برای آموزش رابطین و خادمین موکبها برگزار کردیم.
وی در خصوص برنامههای امسال مطرح کرد: بخشی از طرح پیشنهادی ما بدین شرح است: پنج مرحله اعزام خیرین در مناطق مختلف، تهیه برنامه تلویزیونی تحت عنوان نشان ارادت یا عنوان دیگری شبیه برنامه محفل در استان اصفهان، برگزاری برنامه دانشآموزی نشان ارادت در آبان و همایشی درباره نقش مردم اصفهان در ستاد عتبات عالیات.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان اشاره کرد: در تلاش هستیم برای ۱۵۰ روستا تیم تبلیغی بفرستیم و از کمکهای مردم استفاده کنیم، همچنین یکی دیگر از برنامههای امسال پیگیری موقوفات ستاد عتبات عالیات از جمله موقوفه حصه است.
در ادامه مهندس محمد جلال مآب ضمن تشکر از جناب عسکری و همکاران در ستاد عتبات عالیات اظهار کرد: نباید ایثارگرانی را که باعث شدند راه عتبات هموار شود، فراموش کنیم؛ در آستانه ۱۵ خرداد هستیم، یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی، امام خمینی را گرامی میداریم که با کمک مردم کشور را از مسیر انحطاط نجات داد.
وی افزود: درست است که مشکلاتی وجود دارد اما با ایمانی که داریم قطعاً پس از پشت سر گذاشتن این مشکلات، آسانی خواهد بود؛ دشمنان تلاش کردند که به ما نیز مانند لیبی و لبنان آسیب بزنند اما رهبری هوشمندانه آیتالله خامنهای توانستیم موفق شویم.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور ادامه داد: تلاش شما عزیزان در ستاد عتبات عالیات نام زیبای حضرت فاطمه (س) را کنار بارگاه امام علی (ع) نشاند؛ به لطف اقدامات خرد و و مردمی، تلاشهای خیرین و مردم عادی صحن فاخر حضرت زهرا (س) به بهرهبرداری رسید.
جلال مآب تصریح کرد: اینها نتیجه ارادههای مردم در ستاد بوده است؛ ۱۷ هزار نفر ستاد عتبات را اداره میکنند که اکثریت این افراد به صورت خادم افتخاری و بدون مزد حضور دارند.
وی افزود: اقدامات و تلاشهای ستاد عتبات عالیات کاری کرده که در کنار بارگاه ملکوتی امامان معصوم، ایران نیز دیده شود، کار ویژه و بینظیر ستاد عتبات عالیات این است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور مطرح کرد: در تلاش هستیم کنار بارگاه امام حسین (ع) نیز صحنی با نام مبارک حضرت زینب (س) بسازیم؛ همچنین مقام حضرت زینب (س) در تل زینبیه همزمان با عید قربان رونمایی خواهد شد.
جلال مآب ادامه داد: وظیفهای مهم بر دوش خانمهاست، شما باید این نگاه و فرهنگ کمکرسانی را در همکاران، همسایگان، اقوام پرورش دهید؛ اگر هر ایرانی ۵۰ هزار تومن در سال به عتبات کمک کند، ما این پروژهها را در کربلا، نجف و کاظمین و… به راحتی انجام میدهیم.
وی تاکید کرد: در ستاد عتبات عالیات مردم و حس مشارکت بین آنها زیربنای اصلی کار است است که باید به واسطه برگزاری برنامههای مختلف آنها را ترغیب کنیم؛ لازمه رونق ستاد عتبات عالیات، کشاندن همه اقشار و اصناف است.
در ادامه این برنامه از خادمان ستاد عتبات عالیات و خانوادههایشان تقدیر شد.