به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، انجیر سرشار از فیبر، قندهای طبیعی و آنتیاکسیدانهای قوی است و میتوان آن را به صورت تازه یا خشک مصرف کرد، مصرف این میوه مزایای زیادی برای سلامتی به همراه دارد، برای نمونه مصرف روزانه آن احتمال بروز یبوست و مشکلات معده را کاهش میدهد، زیرا سرشار از فیبر غذایی است که باعث بهبود فرآیند هضم غذا میشود، در ادامه به بررسی دیگر مزایای مصرف انجیر میپردازیم:
بهبود سلامت قلب
آنتیاکسیدانهای موجود در انجیر به کاهش سطح تریگلیسیرید و بهبود گردش خون کمک میکند، انجیر حاوی پتاسیم است که باعث تنظیم فشار خون میشود و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
کنترل قند خون
قند خون در طول روز نیاز به کنترل مداوم دارد، زیرا در صورتی که به موقع درمان نشود احتمال بروز دیابت را افزایش میدهد؛ با وجود اینکه انجیر شیرین است، اما شاخص گلسیمی پایین تا متوسط دارد، همچنین به دلیل فیبر بالایی که دارد باعث تنظیم سطح قند خون میشود.
تقویت استخوانها
انجیر منبع مناسبی از کلسیم، منیزیم و فسفر است که باعث تقویت استخوانها میشود، بنابراین مصرف منظم آن به بهبود سلامت استخوانها کمک میکند و احتمال بروز پوکی استخوان را کاهش میدهد.
بهبود سلامت پوست
مصرف روزانه یک عدد انجیر باعث بهبود سلامت پوست میشود، این میوه سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامینهای K، E و A است و با رادیکالهای آزاد مقابله میکند؛ همچنین به کنترل بیماریهای پوستی مانند اگزما و پسوریازیس کمک میکند.
تقویت سیستم ایمنی
انجیر به دلیل داشتن مقدار زیادی آنتیاکسیدان و ویتامینهای ضروری باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؛ انجیر خشک سرشار از آهن و روی است که از عملکرد کلی سیستم ایمنی پشتیبانی میکند.
کمک به کاهش وزن
مصرف روزانه فقط یک عدد انجیر باعث کاهش وزن کمک میکند، این میوه به دلیل فیبر بالایی که دارد شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد.