منابع گیاهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ کدام است؟

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، اسیدهای چرب امگا ۳ چربی‌های سالمی هستند که بدن نمی‌تواند آن‌ها را به تنهایی تولید کند، این مواد مغذی نقش مهمی در بهبود سلامت قلب، عملکرد مغز، سلامت چشم و کاهش التهاب دارد، در حالی که ماهی یک منبع شناخته شده سرشار از امگا ۳ است، اما بعضی از گیاهان نیز حاوی این ماده مغذی هستند، در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

تخم کتان

تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است، به طوری که یک قاشق غذاخوری از این ماده غذایی حاوی حدود ۲۳۵۰ میلی‌گرم امگا ۳ است، تخم کتان آسیاب شده را می‌توانید به اسموتی یا سالاد اضافه کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید؛ هضم تخم کتان کامل سخت‌تر است، بنابراین آسیاب کردن آن باعث بهبود جذب مواد مغذی می‌‏شود.

دانه چیا

دانه‌های چیا سرشار از امگا ۳ هستند، به طوری که دو قاشق غذاخوری از آن حاوی حدود ۴۹۰۰ میلی‌گرم امگا ۳ است، البته این ماده غذایی دارای فیبر، پروتئین و کلسیم نیز می‌باشد؛ می‌توان دانه چیا را به سالاد اضافه کرد.

گردو

گردو نیز دیگر ماده غذایی حاوی امگا ۳ است، هر ۲۸ گرم گردو حاوی حدود ۲۵۰۰ میلی‌گرم امگا ۳ است، می‌توان گردو را به صورت میان‌وعده مصرف کرد یا آن را به سالاد و دسر اضافه کرد.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *