به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، سکته مغزی یکی از دلایل اصلی مرگومیر در سراسر دنیا در نظر گرفته شده است، این بیماری که با عنوان حمله مغزی نیز شناخته میشود، زمانی رخ میدهد که جریان خون بخشی از مغز مسدود شود، در این صورت احتمال بروز آسیب مغزی، ناتوانی یا حتی مرگ افزایش پیدا میکند، ایجاد تغییر در سبک زندگی نقش مهمی در کاهش خطر بروز سکته مغزی دارد، مصرف بعضی از مواد غذایی نیز در این زمینه تأثیرگذار است، به طوری که مصرف بعضی از مواد غذایی احتمال بروز سکته مغزی را کاهش میدهد، در ادامه به بررسی نوشیدنیهایی میپردازیم که مانع بروز سکته مغزی میشود:
چای سبز
چای سبز سرشار از آنتیاکسیدانها، به ویژه کاتچین، است که به بهبود جریان خون کمک میکند و التهاب را کاهش میدهد، ترکیبات موجود در این نوشیدنی خطر تشکیل لخته خون را کاهش میدهد و مانع بروز سکته مغزی میشود، نتایج بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد که مصرف منظم چای سبز ممکن است سلامت قلب و عروق را بهبود ببخشد.
آب چغندر
آب چغندر سرشار از نیترات است که به بهبود عملکرد رگهای خونی و کنترل فشار خون کمک میکند، در نتیجه احتمال بروز سکته مغزی را کاهش میدهد، همچنین آب چغندر برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است.
اسموتی توت
اسموتی توتهای مختلف برای سلامتی بسیار مفید است، به طوری که انواع توتها مانند زغال اخته، توت فرنگی و تمشک سرشار از فلاونوئیدها است که نوعی آنتیاکسیدان قوی شناخته شده است که التهاب را کاهش میدهد و از سلامت قلب حمایت میکند، آنتیاکسیدانهای موجود در توتها به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک میکند، با استرس اکسیداتیو مقابله میکند و احتمال بروز سکته مغزی را کاهش میدهد.
آب مرکبات
آب مرکبات تازه مانند آب پرتقال یا آب گریپفروت سرشار از ویتامین C است که باعث بهبود گردش خون میشود و احتمال بروز سکته مغزی را کاهش میدهد، البته مصرف بیش از حد آبمیوه باعث دریافت قند بیش از حد میشود.
آب انار
آب انار سرشار از آنتیاکسیدانها، به ویژه پلی فنول، است که باعث بهبود جریان خون و جلوگیری از تجمع پلاک در شریانها میشود، در این صورت احتمال بروز سکته مغزی کاهش پیدا میکند.