علائم ابتلا به فشارخون چیست؟

فهرست مطالب

نکیسا خوانساری در گفت‌وگو با خبرنگار مجله آرونو اظهار کرد: فشارخون بیماری آشنایی است که بسیار مطرح شده اما این بیماری برخلاف بیماری‌های دیگر بی علامت است و می‌توان گفت اولین علامت این بیماری بی علامت بودن آن است، بنابراین افرادی که علائم ندارند باید غربالگری را انجام دهند.

وی با بیان اینکه انجام غربالگری فشارخون برای گروه خاصی ضروری است، افزود: افرادی که مبتلا به دیابت، بیماری قلبی و عروقی، زمینه‌ای و بیماری مادرزادی هستند، همچنین سابقه خانوادگی دارند، به صورت دوره‌ای باید تحت‌نظر پزشک قرار گیرند تا غربالگری انجام شود و مورد بررسی قرار گیرند.

فوق تخصص اکوکاردیوگرافی قلب گفت: اگر سابقه ابتلاء به بیماری فشارخون در خانواده وجود داشته باشد، پنج سال زودتر باید غربالگری را انجام دهند تا علت ابتلاء مشخص و رفع شود.

خوانساری ادامه داد: افراد سردرد، سرگیجه، درد در قفسه سینه، تنگی نفس را هنگام فشارخون بالا تجربه می‌کنند، همچنین ممکن است این علائم در افراد دیگر متفاوت باشد.

وی تصریح کرد: درد، بی حسی اندام، نارسایی کلیه، درگیری قلبی و عروقی، سکته قلبی و مغزی و درگیری خون در افراد مشهود است، بنابراین باید بیماری فشارخون مورد بررسی قرار گیرد تا درمان برای بیماران انجام شود و بهبود پیدا کنند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *