مزایای مصرف کیوی چیست؟

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، کیوی دارای مقدار زیادی ویتامین C، آنزیم‌های طبیعی و مواد مغذی است که به بهبود سلامت پوست کمک قابل‌توجهی می‌کند، به‌طوری که از تشکیل کلاژن حمایت می‌کند، موجب بهبود قابلیت ارتجاعی پوست می‏‌شود و به داشتن پوست جوان‌تر کمک می‌کند، تقریباً ۸۰ درصد کیوی را آب تشکیل می‌دهد، بنابراین آب‌رسانی طبیعی نیز به پوست دارد. در ادامه به بررسی دیگر مزایای مصرف کیوی می‌پردازیم:

جلوگیری از پیری پوست

کیوی سرشار از ویتامین‌های E و C و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از پوست در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند، این ترکیبات به‌عنوان محافظ طبیعی در برابر عوامل محیطی عمل می‌کنند و پیری پوست را به تأخیر می‌اندازند؛ ویتامین K موجود در کیوی نیز به بهبود سلامت پوست کمک می‌کند.

کاهش کلسترول مضر خون

مصرف روزانه دو تا سه عدد کیوی می‌تواند سطح کلسترول مضر خون را کاهش دهد، همچنین مانع لخته شدن خون می‏‌شود و فشار خون را نیز کنترل می‌کند، مصرف روزانه کیوی می‌تواند به رقیق شدن خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.

بهبود عملکرد ریه

کیوی به‌دلیل مقدار زیادی ویتامین C و آنتی‌اکسیدان که دارد، می‌تواند به کنترل علائم بیماری آسم کمک کند، نتایج بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که ویتامین C موجود در کیوی موجب بهبود عملکرد ریه می‏‌شود.

بهبود هضم غذا

فیبر موجود در کیوی به بهبود هضم غذا کمک قابل‌توجهی می‌کند، به‌ویژه اگر پس از مصرف وعده‌های غذایی سنگین حاوی گوشت یا ماهی مصرف شود، کیوی حاوی فیبر محلول و نامحلول است که از سلامت دستگاه گوارش حمایت می‌کند.

کنترل وزن

کیوی به دلیل آب زیاد، کالری کم و فیبر زیادی که دارد برای کنترل وزن مفید است. شاخص گلیسمی پایین این میوه نیز به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند، در حالی که فیبر موجود در آن حس سیری ایجاد می‌کند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *