سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: اهمیت و ارزش معنوی توجه به یتیمان در آموزههای اسلامی و اهتمام حضرت امیرالمومنین (ع) به امور یتیمان سبب شده است مردم نیکوکار کشور استقبال گستردهای از اجرای طرح اکرام این نهاد داشته باشند.
وی افزود: در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر حامی فعال در کشور از طریق کمیته امداد به یتیمان کمک مالی میکنند و از ابتدای سال جاری تاکنون، ۳,۲۲۶ میلیارد تومان به صورت نقدی از درگاههای الکترونیکی و مراجعه حضوری به حساب یتیمان واریز داشتهاند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به تخصیص ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای طرحهای اشتغال مددجویان این نهاد در سال جاری اظهار کرد: ۵۳۱ هزار مددجوی مستعد اشتغال داریم که برای اشغال این افراد، باید اعتبارات اشتغال این نهاد افزایش پیدا کند.
ایران به لحاظ تعداد پژوهشهای اخلاق پزشکی رتبه اول منطقه را داراست
محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران از نظر تعداد مقالات و پژوهشهای حوزه اخلاق پزشکی، در منطقه رتبه اول را داراست و دانشکدههای پزشکی و مراکز تحقیقات اخلاق پزشکی در این زمینه فعالیت مؤثری دارند.
ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال قرار دارد
حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت ایران در بازار جهانی حلال گفت: ایران در حال حاضر در رتبه هشتم جهانی بازار حلال قرار دارد و این جایگاه نشاندهنده پیشرفتهای قابل توجه کشور در این صنعت است.
وی با بیان اینکه محصولات حلال در سطح بینالمللی با استقبال فزایندهای روبهرو است و بسیاری از کشورهای غیرمسلمان نیز وارد این بازار شدهاند، افزود: ظرفیتهای گستردهای برای افزایش تولید و صادرات این محصولات در کشور وجود دارد و این امر میتواند کمک شایانی به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کند.
رستگار گفت: بازار حلال، فرصتی طلایی برای توسعه اقتصادی و بینالمللیسازی برند ایران است و باید از تمام ظرفیتهای کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.
سازمان محیطزیست نهایت همکاری را برای صدور مجوز نیروگاههای تجدیدپذیر دارد
زهرا یزدانی، سرپرست دفتر ارزیابی سازمان حفاظت محیطزیست با تاکید بر اینکه نهایت همکاری را برای تسهیل صدور مجوز ارزیابی نیروگاههای تجدیدپذیر داریم، گفت: تمام موارد کارشناسی در مجوزی که سازمان برای این نیروگاهها صادر میکند در نظر گرفته شده و این به معنای سختگیری نیست.
وی اضافه کرد: مطابق آمارهای ارائه شده، بیش از ۸۰ درصد از سرمایهگذاریها در حوزه تأمین برق در سطح جهان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر بوده است و این امیدواریها را در خصوص توسعه این انرژی و میل کمتر به انرژیهای فسیلی در جهان افزایش میدهد. مطابق پیشبینیها میزان سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر در سال ۲۰۲۴ در سطح دنیا از ۲ تریلیون دلار عبور کرد.
سرپرست دفتر ارزیابی سازمان حفاظت محیطزیست افزود: در بین استانهایی که در آنها درخواست صدور مجوز تأسیس نیروگاه تجدیدپذیر به ما رسیده است، بیشترین استعلامات مربوط به هرمزگان، تهران، کرمان، فارس، خراسان جنوبی، اصفهان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان است که این استانها ظرفیتهای تابشی بالایی دارند، بیشترین احداثها و مجوزهای صادر شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست نیز مربوط به کرمان، اصفهان و فارس است.