به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، روغن بادامزمینی نوعی روغن گیاهی است که در پختوپز مورد استفاده قرار میگیرد، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۶ است، این نوع اسیدهای چرب برای سلامت مغز مفید است و با کاهش خطر بروز زوال شناختی ناشی از افزایش سن در ارتباط است، همچنین حاوی ویتامین E است که نوعی آنتیاکسیدان با خواص درمانی زیاد برای محافظت از بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکال آزاد است، در ادامه به بررسی تعدادی از مزایای مصرف روغن بادامزمینی میپردازیم:
بهبود سلامت قلب
روغن بادامزمینی بهطور طبیعی سرشار از فیتوسترول است که به کاهش سطح کلسترول مضر خون کمک میکند، نتایج بررسیهای انجامشده نشان میدهد که این ترکیب گیاهی به بهبود سلامت شریانها کمک میکند و خطر بروز گرفتگی رگها را کاهش میدهد.
درمان سریعتر زخمها
از آنجایی که روغن بادامزمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین E است، خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش میدهد و باعث بهبود سریعتر زخمها میشود، همچنین خواص ضدالتهابی آن میتواند شرایطی همچون اگزما یا پسوریازیس را تسکین دهد؛ اسیدهای چرب موجود در روغن بادامزمینی سد دفاعی پوست را تقویت میکند و مانع از دست دادن آب پوست و دهیدراته شدن آن میشود.
متعادل کردن هورمونها
روغن بادامزمینی تأثیر قابلتوجهی بر بهبود تعادل هورمونها دارد، این روغن حاوی اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه همچون اسید لینولئیک است که پیشساز تولید هورمون است، این اسیدهای چرب به تنظیم پاسخ بدن به التهاب و بهبود ارتباطات سلولی کمک میکند که میتواند بر تعادل هورمونها تأثیر مثبت بگذارد.
بهبود عملکرد شناختی
روغن بادامزمینی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۶ است که برای سلامت مغز، ارتقای ارتباطات عصبی و کاهش زوال شناختی مرتبط با افزایش سن حیاتی است، رسوراترول موجود در روغن بادامزمینی نیز از سلولهای مغز در برابر آسیبهای ناشی از سموم یا استرس اکسیداتیو محافظت میکند و احتمال بروز بیماریهای عصبی همچون آلزایمر را کاهش میدهد.