به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، صبحانه مهمترین وعده غذایی شناخته شده است، اما انتخاب اشتباه مواد غذایی در وعده صبحانه ممکن است سلامتی افراد را به خطر بیندازد، به طوری که سطح کلسترول خون را افزایش میدهد که عامل خطر اصلی بیماری قلبی است، در ادامه به بررسی چند عادت اشتباه در وعده صبحانه میپردازیم که سطح کلسترول خون را بالا میبرد:
حذف وعده صبحانه
بسیاری از مردم تصور میکنند که حذف وعده صبحانه یک روش سریع برای کاهش وزن است، در حالی که ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد، نخوردن صبحانه با سطوح بالاتر کلسترول مرتبط است، زیرا باعث میشود فرد در ادامه روز به مصرف میانوعدههای ناسالم تمایل پیدا کند، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد افرادی که صبحانه نمیخورند بیشتر از دیگران در معرض خطرات متابولیک قلبی همچون چاقی، فشار خون بالا و کلسترول بالا هستند.
مصرف غلات شیرین
غلات شیرین ممکن است خوشمزه به نظر برسد، اما سرشار از کربوهیدراتها و قندهای تصفیه شده هستند، این مواد باعث افزایش سطح کلسترول مضر خون میشود، بنابراین توصیه شده که غلات کامل همچون جو دوسر که سرشار از فیبر است و از سلامت قلب حمایت میکند را جایگزین غلات شیرین کنید.
مصرف گوشت فراوری شده
گوشتهای فراوری شده همچون سوسیس سرشار از سدیم و چربیهای اشباع شده است، مصرف آنها سطح کلسترول مضر خون را افزایش میدهد و احتمال بروز بیماریهای قلبی را بیشتر میکند، بنابراین توصیه شده است به جای آن از منابع پروتئینی بدون چربی مصرف کنید.
استفاده از کربوهیدراتهای تصفیه شده
کربوهیدراتهای تصفیه شده همچون نان سفید و پاستا فیبر مورد نیاز برای کاهش سطح کلسترول را ندارد، این مواد غذایی باعث افزایش تولید انسولین میشود که منجر به ذخیره چربی و افزایش کلسترول میشود، میتوان نان سبوسدار را جایگزین کربوهیدراتهای تصفیه شده کنید.
حذف غذاهای حاوی فیبر
فیبر برای کاهش کلسترول ضروری است، با این وجود بسیاری از وعدههای صبحانه فیبر لازم را ندارد، غذاهایی همچون جو، میوهها و سبزیجات میتواند باعث کاهش کلسترول خون شود، متخصصان تغذیه معتقد هستند که لازم است این مواد غذایی در رژیم غذایی گنجانده شود.