۶۰ درصد آثار ورودی جشنواره حقیقت، از استان‌ها و شهرستان‌ها است

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سیدعباس صالحی در اختتامیه جشنواره سینماحقیقت اظهار کرد: سینمای مستند سینمای نجیب و متکی به روایت، خلاقیت و مسئولیت است و خوشحال هستیم که سینمای مستند در ایران عزیز ما گام به گام پیش آمده و امروز باری را بر دوش می‌کشد که بخشی از سینمای داستانی از آن غافل است یا فاصله گرفته است؛ تنوع در مضمون، جسارت در حضور و صراحتی در روایت.

وی افزود: سینمای مستند ایران متکی به نسل جوان و جسوری است که موضوع‌های بکری را پیدا و عرضه می‌کند در همین راستا به همه عزیزانی که از این میدان برآمدند و بخشی از افتخار سینمای ایران را رقم زدند، شادباش عرض می‌کنم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سینمای ایران گذشته پرافتخار و چشم‌اندازی پرافتخارتر دارد، تصریح کرد: سینمای مستند در جای‌جای ایران ردپا دارد در همین جشنواره نیز شاهد هستیم ۶۰ درصد آثار ورودی جشنواره از استان‌ها و شهرستان‌ها است.

صالحی گفت: فرصت‌های گسترده‌ای که در جای‌جای ایران برای روایت از ایران و انسان فراهم شده، بسیار مغتنم است و به سهم خود دست همه کسانی که به این میدان آمدند و بار افتخار بر دوش کشیدند را می‌فشارم.

وی افزود: سینمای مستند ایران بیش از آنچه که هست، ظرفیت دارد و برعهده ماست که این ظرفیت را بشناسیم و قدر آن را بدانیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور تصریح کرد: سینمای مستند با تکیه بر انباشتی از سرمایه‌ها می‌تواند مخاطب افزون‌تر، پیوسته‌تر و دائمی‌تری پیدا کند و مختص به ایام جشنواره نباشد، چراکه به‌قدری مضمون بکر و تکنیک برجسته در این سینما دیده می‌شود که می‌تواند مخاطبان مختلف را با این سینما مرتبط کند.

صالحی گفت: بخش دیگری از مسئولیت ما توجه به بازارهای جهانی و منطقه‌ای است که می‌تواند به روی سینمای مستند گشوده‌تر و با روزنه‌های بیشتری همراه باشد.

وی افزود: سینمای مستند ایران حرف‌های گفتنی برای منطقه و جهان دارد و ما باید تلاش کنیم دریچه‌ها را باز کنیم، سینمای ایران پنجره‌ای به جهان است و باید مواظب باشیم این پنجره را نبندیم یا روزنه‌های آن را کمتر نکنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: تحمل‌پذیری نسبت به روایت سینمای مستند باید بیشتر باشد و مسئولان باید خودنظام‌پنداری را کنار بگذارند؛ سینمای مستند ایران همان‌گونه که گفته شد ترکیبی از روایت، جسارت، خلاقیت و مسئولیت است که اگر هر بخش آن را برنتابیم، از آنچه سینمای مستند هست و باید باشد، فاصله گرفته‌ایم.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *