به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، الگوهای آبوهوای ناپایدار احتمال بروز عفونتهای ویروسی را افزایش میدهد، مصرف بعضی از مواد غذایی مفید باعث تقویت سیستم ایمنی میشود و احتمال بروز بیماریهای ویروسی و عفونت را کاهش میدهد، در ادامه به بررسی تعدادی از این مواد غذایی میپردازیم:
اسفناج، زنجبیل و سیر
اسفناج، زنجبیل و سیر دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی هستند و با هرگونه عفونت ویروسی مقابله میکنند، اسفناج سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی است که از عملکرد گلبولهای سفید حمایت میکند، زنجبیل نیز دارای خواص ضد ویروسی و ضدالتهابی است، باعث بهبود گردش خون میشود و سیستم ایمنی را تقویت میکند، آلیسین نیز که یک ترکیب گوگردی موجود در سیر است به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
زردچوبه
زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که دارای خواص ضدالتهابی، ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی است، همچنین سیستم ایمنی را تقویت میکند و احتمال بروز بیماریهای ویروسی را کاهش میدهد.
مرکبات
میوههایی همچون پرتقال، لیمو و گریپفروت سرشار از ویتامین C هستند که به تولید گلبولهای سفید خون کمک میکند و از بدن در برابر بیماریها محافظت میکند، همچنین مصرف مرکبات با خستگی و استرس مقابله میکند.
پونه کوهی
کارواکرول و تیمول که ترکیبات موجود در پونه کوهی است، دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است و با عفونتهای تنفسی مقابله میکند، التهاب را نیز کاهش میدهد.
عسل
عسل به دلیل خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی شناخته شده است، آنزیمها و آنتیاکسیدانهای موجود در عسل باعث تسکین گلودرد و سرفه میشود و با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند.
رازیانه
رازیانه به دلیل محتوای آنتول بالا، دارای خواص ضدویروسی، ضدباکتریایی و ضدالتهابی است که به تولید گلبول سفید خون کمک میکند، سیستم ایمنی را تقویت میکند و احتقان را کاهش میدهد.