علی کریمی آنچه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو اظهار کرد: «ادعای مطرحشده مبنی بر اینکه از سود پول مهندسان ناظر برای هزینههای جاری سازمان استفاده شده، قابل قبول نیست. موضوع این است که بازرس با توجه به سواد آکادمیک اصلاً برای این کار صالح نیست. چه کسی صالح است؟ یک حسابرس. ما گزارش رسمی حسابرس را داریم که حرفهای بازرس کذب است.»
وی با طرح این پرسش که حسابرسان چه کسانی هستند، ادامه داد: «حسابرس شخصیت حقوقی مستقلی است که به حسابرس قانونی معروف است. اینها مجوزهای خود را از یک نهاد خاص دریافت میکنند. حسابرس مانند کارشناسان رسمی دادگستری، مهندسان و… هستند.»
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در پاسخ به این پرسش که گزارش حسابرس مستقل برای چه تاریخی است، یادآور شد:«این گزارش مربوط به دوره اخیر است.»
کریمی با بیان اینکه هماکنون سه حسابرس مستقر در سازمان داریم، افزود: «بازرسان در اتاق شماره یک، اتاق شماره دو و اتاق شماره سه هستند.»
وی در پاسخ به این پرسش که فرآیند انتخاب حسابرس چگونه است، اظهار کرد: «مطابق دستور مجمع سازمان نظام مهندسی ساختمان و با برگزاری یک مناقصه انتخاب میشود. برای این کار، حسابرس هزینههای کار را اعلام میکند؛ مثلاً فردی میگوید سالانه 100 هزار تومان، یکی دیگر 900 هزار تومان اعلام میکند. افراد متقاضی امتیازدهی شده و انتخاب میشوند.»
وی در پاسخ به این پرسش که سالانه چه میزان به حسابرس پرداخت میکنید، بیان کرد: «این مبلغ الآن در خاطرم نیست.»
وی در خصوص هزینه 98 میلیارد تومان از پول مهندسان ناظر در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، گفت:«این ادعا زاییده تفکر بازرس است؛ چنین چیزی وجود ندارد.»
رئیس سازمان نظام مهندسی با بیان اینکه آدمی را که خودش را به خواب زده نمیتوان بیدار کرد، اظهار کرد: «مگر شوخی است که 98 میلیارد تومان برداشت شود و کسی هم کاری نداشته باشد؟»
به گزارش مجله آرونو، حسنی شیرکوهی، بازرس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، اوایل ماه گذشته گفته بود: 12 اردیبهشت 1403، جلسهای با حضور مدیران ارشد وزارتخانه، نماینده حراست، نماینده دفتر بازرسی وزارت راه و شهرسازی، نمایندگان بازرسی کل کشور، نمایندگان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، نماینده شورای مرکزی و بنده با موضوع وقوع تخلفات مالی در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران برگزار شد که در آن سازمان نظام مهندسی استان تهران موظف شد ظرف مدت یک هفته حسابرس مستقل را با هماهنگی بازرسان استان تهران معرفی کند. این صورتجلسه به ریاست شورای مرکزی ابلاغ شد.
وی بیان کرد:با توجه به عدم استقرار حسابرس مذکور، جلسه دیگری در تاریخ 10 مرداد 1403 با حضور نمایندگان فوقالذکر و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران برگزار و مقرر شد حسابرس حداکثر طی 10 روز کاری در سازمان مستقر شود. این صورتجلسه نیز به ریاست شورای مرکزی و مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران جهت پیگیری ابلاغ شد، اما تا امروز این حسابرس مستقر نشده است.
انتهای پیام/