کدام اقلام خوراکی در آبان ماه گران شد؟

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، در آبان ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج خارجی درجه یک” با 7.1 درصد و ” شیرینی خشک ” با 2.4 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام “مرغ ماشینی” با 4.4 درصد و ” ماهی قزل آلا ” با 2 درصد می‌­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کره پاستوریزه” با 14.9 درصد، ” خامه پاستوریزه ” با 11.9 درصد و “ماست پاستوریزه” با 9.4 درصد می­باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با 21 درصد و “هلو” با 9.3 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “پرتقال” با 20.2- درصد و “انار” با 5.2- درصد می­باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”گوجه فرنگی” با 79.1 درصد و “کدو سبز” با 25.8 درصد و “پیاز” با 11.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “هویج فرنگی” با 3.7- درصد می­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “رب گوجه فرنگی” با 5.3 درصد و “سس گوجه فرنگی” با 3.4 درصد می­باشد.

انتهای پیام/

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *