مصرف بیش از حد سیر باعث مشکلات گوارشی و سرگیجه می‌شود

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، سیر از دیرباز به دلیل خواص دارویی که دارد مورد توجه قرار گرفته است، مصرف این ماده غذایی به بهبود هضم غذا و پیشگیری از بروز بیماری‌های مزمن کمک می‌کند، مصرف سیر خام می‌تواند مزایای بیشتری به همراه داشته باشد، زیرا دارای آنزیمی به نام آلیسین است که دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است و از افراد در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت می‌کند، با این وجود مصرف بیش از حد سیر عوارض جانبی زیادی به همراه دارد که در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

مشکلات گوارشی

مصرف زیاد سیر خام باعث بروز مشکلات گوارشی زیادی می‏‌شود، این ماده غذایی دارای ماده‌ای به نام فروکتان است که در صورت استفاده بیش از حد باعث بروز مشکلات گوارشی و بیماری‌های مربوط به روده می‏‌شود، مصرف زیاد سیر دستگاه گوارش را تحریک می‌کند، به پوشش معده آسیب می‌رساند و احتمال بروز رفلاکس اسید معده، نفخ، حالت تهوع و حتی زخم معده را افزایش می‌دهد.

بوی بد دهان

بوی بد دهان یک مشکل رایج است که پس از مصرف سیر رخ می‌دهد و با مسواک زدن نیز از بین نمی‌رود، زیرا دارای ترکیبات گوگردی است که پس از هضم در جریان خون آزاد می‏‌شود، سپس به سمت ریه‌ها می‌رود، به مسیر تنفسی راه پیدا می‌کند و باعث بروز بوی بد دهان می‏‌شود.

افزایش خطر خونریزی

یکی از عوارض جانبی مصرف زیاد سیر افزایش خطر خونریزی است، این مشکل بیشتر برای افرادی رخ می‌دهد که از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، سیر دارای خاصیت رقیق‌کنندگی خون است، بنابراین توصیه می‌‎‏شود که قبل از عمل جراحی از مصرف این ماده غذایی بپرهیزید.

کاهش فشار خون و بروز سرگیجه

ترکیبات گوگردی موجود در سیر باعث کاهش فشار خون می‏‌شود، البته مصرف بیش از حد آن باعث می‏‌شود سطح فشار خون به میزان خطرناکی کاهش پیدا کند و باعث بروز علائمی مانند سرگیجه، سردرد و تاری دید شود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *