اهمیت استفاده از منابع غذایی سرشار از امگا ۳ برای سلامت قلب و مغز

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب، عملکرد مغز و کاهش التهاب بسیار مورد نیاز است، بعضی از مواد غذایی گیاهی سرشار از این چربی‌های مفید است، برای نمونه دانه چیا حاوی مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین و کلسیم است و یکی از بهترین منابع گیاهی امگا ۳ شناخته شده است، به طوری که تنها یک قاشق غذاخوری دانه چیا حاوی حدود پنج گرم اسید چرب امگا ۳ است، در ادامه به بررسی دیگر منابع غذایی گیاهی سرشار از امگا ۳ می‌پردازیم:

تخم کتان

تخم کتان حاوی مقدار زیادی امگا ۳ است، به طوری که یک قاشق غذاخوری تخم کتان آسیاب‌شده حاوی حدود ۲.۵ گرم امگا ۳ است، می‌توانید تخم کتان آسیاب شده را با بلغور، جو دوسر و ماست مخلوط کنید یا آن را به مواد غذایی دیگر اضافه کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

گردو

گردو سرشار از امگا ۳ است، به طوری که یک مشت گردو حاوی حدود ۲.۵ گرم امگا ۳ است، همچنین دارای مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان، پروتئین، فیبر و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین E است که از سلامت مغز حمایت می‌کند.

سویا

سویا و محصولات مرتبط با آن منابع عالی امگا ۳ هستند، به طوری که یک فنجان سویای پخته شده حاوی حدود ۱.۲ گرم امگا ۳ است، این ماده غذایی سرشار از پروتئین، آهن و کلسیم است، بنابراین یک انتخاب غذایی بسیار مفید در نظر گرفته شده است.

لوبیا چشم‌بلبلی

لوبیا چشم بلبلی دارای مقدار زیادی امگا ۳ است، همچنین این ماده غذایی حاوی مواد مغذی دیگر همچون فیبر، پروتئین و فولات است.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *