آرونو /اصفهان معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به اتفاق هیئت همراه همزمان با سفر هیئت دولت به استان اصفهان از ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان بازدید و از نزدیک با دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان، کارآفرین و نوآور مستقر در این ناحیه آشنا و با مدیران این شرکتها دیدار و گفتوگو کرد.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با ابراز خرسندی از حضور فعال بانوان در عرصههای علمی کشور، اظهار کرد: نگاه دولت سیزدهم، نگاه عملگرایی و اقدام است و دولت از فعالیتهایی که با هدف برآورده شدن نیازهای جامعه باشد استقبال میکند.
وی با تاکید بر افزایش تولیدات داخلی خواستار استفاده از این محصولات و سرمایه گذاری بر روی محصولات داخلی شد و بر این مهم تاکید کرد. خزعلی افزود: اگر طرحهای خوبی ارایه شود قطعا از طرف دولت پشتیبانی انجام خواهد شد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: امید است هر روز شاهد شکوفایی بیش از پیش دانشگاهها باشیم و از مشارکت بانوان در تصمیم گیریهای مهم در عرصههای مختلف بهرهمند شویم.
وی اضافه کرد: حضور موفق دانشجویان به خصوص بانوان در حوزههای صنایع خلاق و استفاده از فناوری برای حوزههای روانشناسی و مسائل مرتبط با علوم انسانی به خصوص خانواده و تربیت، در نمایشگاه ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان مشهود بود و فکر میکنم در همه این موارد امکان پشتیبانی وجود دارد.
به گزارش آرونو ، ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان در مساحت ۳۲ هکتار شامل مرکز نوآوری صنایع و سرگرمی، مرکز رشد و نوآوری، کریدور جامع دانش، نخستین Fablab دانشگاهی کشور و شتاب دهنده صنایع خلاق به منظور حمایت از نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه اصفهان مشغول فعالیت است.
رئیس دانشگاه اصفهان نیز در این دیدار، ضمن معرفی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه اظهار کرد: مرکز رشد و نوآوری دانشگاه اصفهان، با هدف پرورش ایدهها در حوزههای مختلف فنی و مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، علوم پزشکی و هنر به منظور گشودن ذهنها به سوی افقهای روشن کارآفرینی راهاندازی شده است.
حسین هرسیج با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان “تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین” بر فعالیتهای دانشبنیان و اشتغالزا به ویژه در دانشگاهها تاکید و نقش بانوان در توسعه این فعالیتها را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: در جامعه ارتباطی امروز نسبت به جوامع قبلی نقش بانوان پررنگتر شده است.
وی افزود: بعد از انقلاب تحولات جدی در عرصه ورود اجتماعی و سیاسی بانوان اتفاق افتاد و علاوه بر افزایش حضور بانوان در دانشگاهها، در حوزههای مدیریتی نیز موفقیتهای بسیار خوبی حاصل شد.
هرسیج همچنین راهاندازی پهنه نوآوری در دانشگاه اصفهان را دستاوردی جدید و تاثیرگذار معرفی و اظهار کرد: با توجه به برنامههای راهبردی دانشگاه اصفهان تحت عنوان دانشگاه جامعهمحور و تمدنساز، در راستای حرکت به سمت دانشگاههای نسل چهارم به منظور تحقق اهداف دانش بنیان کشور، گامهای خوبی برداشته شده است.
وی با معرفی دیگر پتانسیلهای دانشگاه اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر در این دانشگاه بهعنوان یکی از دانشگاههای جامع و مطرح کشور، حدود ۱۷ هزار دانشجو، ۷۰۰ نفر عضو هیات علمی و همین تعداد کارمند مشغول فعالیت هستند.
وی کمک به دانشجویان فعال در مرکز رشد و نوآوری را سرمایه گذاری دانست و تصریح کرد: همکاری و مساعدت با نخبگان علمی در واقع سرمایهگذاری اجتماعی است که باید به این مهم توجه ویژه شود.
هرسیج با اشاره به رشتههایی مانند مطالعات زنان در دانشگاه اصفهان گفت: حمایت از برگزاری رویدادهای کارآفرینی در دانشگاه اصفهان به منظور تحقق اقتصاد دانش بنیان با محوریت طرحهای مشترک در حوزه زنان بسیار مورد توجه و اهمیت است.
انتهای پیام