ضرورت کمک به ساترا برای رفع مشکلات شبکه نمایش خانگی با مطالبه‌گری از مجلس و قوه قضاییه

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از روابط‌عمومی ساترا، کبری خزعلی پس از بازدید از نمایشگاه دائمی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی اظهار کرد: پیش از بازدید از این رویداد تا این اندازه با اقدامات مهم آن آشنایی نداشتم و با توجه به اینکه نسبت به عملکرد برخی سکوهای شبکه نمایش خانگی گله‌مند هستم، ساترا را مقصر می‌دانستم اما بعد از بازدید متوجه شدم این سازمان فعالیت خوبی در حوزه تنظیم‌گری دارد و مشکل جای دیگری است.

وی افزود: به‌تازگی به اتفاق جمعی از زنان فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، نهضت مطالبه‌گری فرهنگی اجتماعی زنان را ایجاد کرده‌ایم و با حضور در سازمان‌های مهم فرهنگی و اجتماعی نسبت به مطالبه‌گری دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی زنان اقدام می‌کنیم. امروز که به ساترا آمدیم، نگاه خیلی خوبی نسبت به این سازمان پیدا کردیم، چرا که از نزدیک شاهد ساماندهی و برنامه‌ریزی خوب ساترا بودیم و متوجه شدیم دلیل برخی ایرادات و ضعف‌های شبکه نمایش خانگی موانعی است که بر سر راه اقدامات ساترا وجود دارد و باید تلاش کنیم تا این موانع برطرف شود.

خزعلی اضافه کرد: در رفع این موانع، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی فضای مجازی و بالاتر از آن شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌توانند کمک کنند زیرا بر اساس مأموریت اخیری که مقام معظم رهبری به شورای عالی انقلاب فرهنگی دادند و سند تحول شورای عالی بر اساس آن نوشته شده است در عرصه فضای مجازی هم مسئولیت بسیار مهمی را به این شورا داده‌اند؛ بنابراین طبق واگذاری این مسئولیت باید بعد حاکمیتی حل مسائل شبکه نمایش خانگی را در شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال کنیم.

عضو شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره ایجاد زمینه‌های همکاری بین شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان با ساترا بیان کرد: اگر بتوانیم همکاری مردمی در بخش مطالبه‌گری از مجلس، قوه قضائیه، دولت و حتی شورای عالی انقلاب فرهنگی را با هدف کمک به فعالیت ساترا داشته باشیم، اتفاق بسیار خوبی است چراکه گروه‌های مردمی پای کار هستند.

وی افزود: بسیاری از مردم در جریان اقدامات و تلاش‌های بی‌وقفه ساترا برای سالم‌سازی فضای مجازی نیستند و پیشنهاد ما این است که از طریق نهضت مطالبه‌گری فرهنگی و اجتماعی زنان به ساترا کمک کنیم تا مردم و خانوده‌ها در جریان اقدامات ساترا قرار بگیرند و برای رفع ایرادات شبکه نمایش خانگی از مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه مطالبه‌گری داشته باشند تا این دو قوه نیازهای ساترا را برای ارتقای تنظیم‌گری بشناسند و برای حل مسائل ساترا در اسرع وقت اقدام کنند. مردم این توان را دارند که اگر پای کار باشند توانایی ضریب دادن به اقدامات و کارهای ساترا را خواهند داشت.

خزعلی خاطرنشان کرد: زمانی که مقام معظم رهبری درباره فضای مجازی می‌فرمایند «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم» به این معناست که بسیار اهمیت دارد تا هم و غم مسئولان اصلاح و عملکرد مناسب فضای مجازی باشد.

سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی نسبت به برگزاری نمایشگاهی با مخاطب خاص شامل نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضای شورای عالی فضای مجازی، مسئولان مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاه‌های دولتی، چهره‌های دانشگاهی، همچنین مسئولان قوه قضائیه، اقدام کرده است.

این نمایشگاه که شنبه‌ها برگزار می‌شود، فرصتی برای هماهنگی تنظیم‌گرانه ساترا با سایر متولیان حوزه فرهنگ، هنر، رسانه و فضای مجازی است. در اکثر موارد، تصور عمومی از فعالیت ساترا، محدود به فعالیت ممیزی محتوا در فضای مجازی است. این در حالی است که ساترا هشت بعد تنظیم‌گری دارد که شامل تنظیم‌گری محتوایی، تنظیم‌گری حقوقی، تنظیم‌گری اقتصادی، تنظیم‌گری اجتماعی، تنظیم‌گری سکومحور، تنظیم‌گری پژوهش‌محور، تنظیم‌گری فناورانه و تنظیم‌گری بین‌الملل است.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *