دسترسی عادلانه به غذای سالم حق هر انسان است

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر به مناسبت روز جهانی غذا با اشاره به اینکه دسترسی به غذا یک حق انسانی اساسی است، اظهار کرد: دولت‌ها وظیفه دارند از طریق سیاست‌های پایدار، دسترسی تمام اقشار جامعه به غذای کافی و سالم را تضمین کنند.

وی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در آموزش تغذیه‌ای به کودکان و خانواده‌ها برای تضمین آینده‌ای روشن و با تاکید بر نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن افزود: مصرف محصولات محلی و ارگانیک علاوه بر ارتقای سلامت، به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار نیز کمک می‌کند.

مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به چالش‌های موجود در زمینه تغذیه و ضایعات غذایی تصریح کرد: کاهش هدررفت غذا در سطح خانگی و صنعتی از اولویت‌های اساسی است و برنامه‌های عملیاتی برای بهبود امنیت غذایی مد نظر قرار دارد.

وی با تاکید بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی برای مقابله با گرسنگی و فقر غذایی گفت: همبستگی ملی و جهانی، نقشی کلیدی در ارتقای امنیت غذایی و تحقق پایداری دارد.

بهفر با اشاره به محرومیت مردم غزه از دسترسی به غذای کافی، این موضوع را نمونه‌ای تلخ از نابرابری در جهان دانست و خواستار توجه ویژه جامعه جهانی به این بحران شد و با تأکید بر شعار سال جاری مبنی بر «حق غذا برای زندگی بهتر و آینده‌ای روشن» خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود افراد نیز با اقدامات عملی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم، به بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کشور کمک کنند.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *