اعمال ضوابط سخت‌گیرانه‌ برای فراورده‌های غذایی برگشتی

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت‌گیری‌های سازمان‌های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی اظهار کرد: محموله‌های غذایی که بازگشت داده می‌شوند، بیشتر به دلیل مشکلاتی مانند آلودگی‌های میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقی‌مانده سموم شیمیایی و رعایت نشدن شرایط نگهداری است.

وی افزود: آلودگی‌های میکروبی از جمله حضور باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها مانند سالمونلا و اشریشیاکلی، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که می‌تواند خطرات جدی برای سلامت مصرف‌کنندگان ایجاد کند، همچنین استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی‌های غیرمجاز یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآورده‌ها می‌شود.

مدیرکل فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به مسائل دیگری همچون مواد آلرژن بدون برچسب، رعایت نشدن تاریخ انقضا و آلودگی‌های فیزیکی مانند وجود اجسام خارجی گفت: ارائه نشدن اطلاعات کامل و صحیح روی بسته‌بندی یا استفاده از مواد خام غیراستاندارد نیز از جمله عواملی است که می‌تواند منجر به بازگشت محموله‌ها، جریمه‌ها و توقف تولید شود.

وی تأکید کرد: سازمان غذا و دارو به شدت با موارد تخلف برخورد خواهد کرد و تولیدکنندگان موظف هستند معیارهای بهداشتی و استانداردهای لازم را در تمام مراحل تولید و بسته‌بندی رعایت کنند تا سلامت عمومی حفظ شود، برای پیشگیری از این چالش‌ها، سازمان غذا و دارو در مورد فراورده‌های برگشتی ضوابط سخت‌گیرانه مانند ضوابط وارداتی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی اعمال می‌کند تا از سلامت و ایمنی محصولات اطمینان حاصل شود و موارد تخلف به شدت پیگیری و برخورد خواهد شد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *