به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، برخی افراد ممکن است به صورت مداوم احساس گرسنگی کنند، این تجربه بهویژه پس از غذا خوردن آزاردهنده است و اگر برای مدت طولانی ماندگار باشد ممکن است دلایل خاصی داشته باشد، در ادامه به بررسی تعدادی از دلایل بروز گرسنگی مداوم میپردازیم:
دریافت نکردن پروتئین کافی
کمبود پروتئین در رژیم غذایی موجب میشود حتی پس از مصرف غذا نیز احساس سیری نکنید، غذاهای سرشار از پروتئین همچون تخممرغ، مرغ، لوبیا و کشک دیرتر هضم میشود و شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد.
مصرف فیبر ناکافی
فیبر برای کنترل گرسنگی ضروری است، سبزیجات، میوهها، غلات کامل و حبوبات نمونههایی از غذاهای سرشار از فیبر است که دیرتر در معده تجزیه میشود، مصرف فیبر کافی میتواند سطح قند خون را ثابت نگه دارد و آغاز گرسنگی را به تأخیر بیندازد، در حالی که یک رژیم غذایی حاوی فیبر کم موجب میشود غذا در بدن شما سریعتر تجزیه شود و احساس گرسنگی کنید.
کمآبی بدن
در بسیاری از مواقع، تشنگی با گرسنگی اشتباه گرفته میشود، زمانی که آب بدن کم میشود، ممکن است مغز سیگنالهایی مشابه سیگنالهای گرسنگی دریافت کند که موجب میشود به جای نوشیدن آب غذا مصرف کنید؛ هیدراته ماندن و تنظیم سیگنالهای گرسنگی در طول روز میتواند احساس گرسنگی را به حداقل برساند.
کمخوابی
هورمونهای گرسنگی ممکن است به دلیل کمخوابی دچار اختلال شود، زمانی که به میزان کافی نخوابید، حتی پس از خوردن غذای کافی نیز احساس گرسنگی میکنید، خواب کافی و باکیفیت هورمونهای گرسنگی و سیری را تنظیم میکند و اشتهای بیمورد را کاهش میدهد.