به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، بررسی نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی نشان میدهد امروز، شنبه، در استانهای ساحلی خزر، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، همدان، مرکزی، برخی نقاط استانهای اصفهان، یزد، خراسان جنوبی، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق آذربایجان شرقی و شرق کردستان بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت در برخی نقاط، گردوخاک، در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات مرکزی البرز بارش برف پیشبینی میشود.
شدت بارش در این روز برای گیلان، مازندران، گلستان و شمال استانهای قزوین، البرز ، تهران و ارتفاعات مرکزی البرز است.
یکشنبه در استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی، استانهای ساحلی خزر، برخی نقاط استانهای قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، اصفهان، مرکزی و جنوب کرمان، دوشنبه در استانهای زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران و سهشنبه و چهارشنبه در شمال غرب کشور بارش پیشبینی میشود.
به گزارش مجله آرونو، امروز و فردا کاهش محسوس دما در استانهای واقع در نیمه شمالی کشور بهویژه در استانهای ساحلی خزر، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، مرکزی و زنجان روی میدهد.
روزهای شنبه و یکشنبه در شمال شرق، شرق، مرکز و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز و روزهای سهشنبه و چهارشنبه در شمال غرب و غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیشبینی میشود. دریای خزر در دو روز آینده مواج است.
به گزارش مجله آرونو، دیروز سازمان هواشناسی با صدور هشدار قرمز برای استان تهران اعلام کرد: از اوایل وقت شنبه برای دامنهها و ارتفاعات استان تهران بهویژه در نیمه شمالی رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، مناطق مستعد احتمال تگرگ، کاهش دما، بارش برف در ارتفاعات بالادست، در سطح هشدار قرمز انتظار میرود.
این شرایط اثرات مخاطرهآمیز زیادی مانند بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و مسیلها، طغیان رودخانهها، صاعقه، لغزندگی جادهها، شکلگیری روانآب و سیلاب و سقوط سنگ در پی دارد.
سازمان هواشناسی نسبت به احتمال رانش کوه در مناطق کوهستانی، مهگرفتگی و کاهش شعاع دید، بارش برف و گاهی کولاک برف در قلهها، وزش باد بسیار شدید و خسارت به محصولات کشاورزی هشدار داده است.
این ادارهکل توصیه کرده است: امروز مردم از هرگونه تردد، توقف و اسکان در حاشیه رودخانهها، مسیلها و نواحی مرتفع استان اکیداً خودداری کنند و از فعالیتهای تفریحی مانند طبیعتگردی و کوهنوردی نیز پرهیز شود.
اجتناب از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع، لایروبی کانالها، آبروها و دهانه پل، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، تسریع در جابهجایی محصولات کشاورزی برداشتشده و ضرورت آمادگی دستگاههای امدادرسانی و مرتبط مانند راهداری، وزارت نیرو و…، از دیگر توصیههای سازمان هواشناسی برای مدیریت بحران پیشِرو است.
انتهای پیام/+