به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از آموزش و پرورش، رضوان حکیم زاده در میزگرد آموزشی بررسی راهکارهای ارتقا کیفیت مدارس دولتی در شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: باید در وهله اول به معنای عدالت آموزشی توجه کنیم که فراهم کردن آموزش برای همه دانشآموزان و در مرحله دوم ارتقای کیفیت آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه ۹۸ درصد دانش آموزانی که وارد دوره ابتدایی میشوند، همه دروس را یاد نمیگیرند، افزود: بعضی مفاهیم را آنقدر تکرار کردیم که باورمان شده است، به طور مثال افراد گمان میکنند که مدارس دولتی بد و مدارس غیردولتی خوب هستند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه عدهای مدارس دولتی را بیکیفیت و مدارس غیردولتی را باکیفیت میدانند، گفت: اگر مدارس سمپاد را از مدارس دولتی و مدارس خاص را از مدارس غیردولتی حذف کنیم، عملکرد مدارس دولتی از غیردولتی بهتر است.
حکیم زاده با بیان اینکه معلمان مدارس دولتی به لحاظ انگیزه و کیفیت در ارائه آموزش بهتر هستند، عنوان کرد: باید روی مهارتهای سواد پایه تأکید کنیم؛ این اشتباه است که گمان کنیم مشکل یادگیری دانش آموزان از معلم است، حال آنکه تراکم بالای کلاسهای درس باعث یادگرفتن دانش آموزان میشود.
وی اضافه کرد: اکنون ۷۷۰۰ کلاس درس با جمعیت بالای ۴۰ نفر داریم و برای رسیدن به عدالت آموزش باید تراکم بالای کلاسهای درس را کاهش داد، همچنین ۶۰ درصد کلاسهای درس بالای ۲۶ نفر جمعیت دارد یعنی از حد استاندارد بالاتر است.