به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، مصرف روزانه گردو فواید زیادی برای سلامت بدن دارد، اما خیساندن آن قبل از مصرف ممکن است مزایای آن را تقویت کند، هضم گردو خیس خورده آسانتر است، حاوی مواد مغذی مختلفی است و سرشار از اسیدهای چرب امگا -۳ است که از سلولهای مغز محافظت میکند، عملکرد حافظه را بهبود میبخشد و باعث افزایش تمرکز میشود، در ادامه به مزایای مصرف گردو خیس خورده میپردازیم:
کاهش خطر ابتلاء به دیابت
گردو به دلیل توانایی خود در بهبود حساسیت به انسولین شناخته شده است، بنابراین یک گزینه عالی برای افرادی است که در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ قرار دارند؛ گنجاندن گردو خیس خورده در صبحانه میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند، ترکیب از چربیهای سالم، فیبر و پروتئین موجود در گردو جذب قند در جریان خون را کاهش میدهد و مانع افزایش قند خون میشود.
کاهش سطح کلسترول
گردو خیس خورده میتواند با کاهش سطح کلسترول مضر خون، نقش مهمی در بهبود سلامت قلب بر عهده داشته باشد، زیرا سرشار از چربیهای اشباع نشده چندگانه است که سطح کلسترول مضر را کاهش میدهد و مانع کاهش سطح کلسترول مفید خون میشود.
جلوگیری از پیری زودرس
گردو سرشار از آنتیاکسیدانها است که با رادیکالهای آزاد که باعث آسیب سلولی میشود و روند پیری را تسریع میکند، مقابله میکند، مصرف منظم گردو خیس خورده میتواند التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد که هر دو با بیماریهای مرتبط با افزایش سن در ارتباط هستند.
بهبود سلامت روده
گردو خیس خورده نه تنها هضم آسانتری دارد، بلکه به بهبود سلامت روده نیز کمک میکند، فرایند خیساندن گردو حضور فیتیک اسید و تاننها را کاهش میدهد که در جذب مواد مغذی اختلال ایجاد میکنند و باعث بروز ناراحتی گوارشی میشوند؛ علاوه بر این، گردو منبع مناسبی از فیبر غذایی است که حرکات منظم روده را تقویت میکند و از سلامت دستگاه گوارش حمایت میکند.